Solidna firma (1) Bardzo szybki dojazd do klienta i konkurencyjne ceny. Polecam !!! Agnieszka Gorąco polecam! (1) Pomoc drogowa, z której niedawno korzystaliśmy zasługuje na najwyższe noty.... BINOLKA 100% profesjonalizmu (2) Nawet jeśli masz skasowaną furę, bo zaliczyłeś czołówkę z TIRem -... Tobiasz
Polecam (1) Szczerze polecam. Miła i fachowa pomoc Kamil Polecam (1) Serdecznie polecam. Miła i profesjona obsługa. Magda Najlepsza pomoc drogowa w trójmieście (1) Szczerze polecam tą firmę, bardzo szybki czas reakcji i nadzwyczaj uprzejma i... Magdalena Doskonały profesjonalizm i nie ma rzeczy niemożliwych! (1) To najbardziej profesjonalny serwis "ratunkowy" jaki kiedykolwiek widziałam.... Monika Profesjonalnie (1) Polecam pana Kamila z Kam Car. Profesjonalne podejście do klienta, krótki... A POLECAM (1) solidnie szybko i w przystepnej cenie POLECAM serdecznie Jakub POLECAM !!! (1) Warsztat pana Leszka naprawdę godny polecenia. Miła, fachowa i sprawna... Krzysztof Polecam. (1) Wszystko załatwione w pełni profesjonalnie. Serwis załatwił wszystkie... Maniek Polecam znakomita pomoc (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, wyciągnięcie uszkodzonego samochodu z... Tronson467 Super firma (1) Pan szybko po mnie przyjechal.cena rozsadna.mile towarzystwo Cezary Ekspresowa pomoc (1) Bardzo szybka i fachowa usługa czyszczeniu baku po zatankowaniu niewłaściwego... CalVika Lakiernik (1) Dodatkowe koszty na najmie samochodu pokazuje wygryzione izolacje na pokrywie... Jaro Polecam Pomoc Drogową !! (1) Polecam, szybki dojazd, cena nie najnizsza ale adekwatna do poziomu obslugi. (1) jw Marek Zdecydowanie polecam! (1) Szybka akcja ładowania samochodu na lawetę i przewóz do warsztatu.... Zbyszek Polecam (1) Obsługa w pełni profesjonalna. Firma dba o przewożone auto. Godni zaufania.... Nina Solidna pomoc drogowa (1) Korzystałem wcześniej z usług pomocy drogowej więc mam jakieś porównanie.... Jarek