pigwa - opinia (1) Profesjonalizm i obsługa na najwyższym poziomie. Firma godna polecenia. pigwa Super!!! Goraco Polecam!!! (1) Jestem bardzo wdzięczny za tak profesjonalną pomoc. Pozdrawiam:-) Paweł Godni polecenia (1) Panowie pomocni z duża wiedzą z zakresu motoryzacji, mechanik był szybko... Daniel
szybko i fachowo (1) serwis godny polecenia t Polecam (1) Korzystałem z ich pomocy gdy potrzebowałem przetransportować auto żony.... Adam Pełen PROFESJONALIZM !!!! (1) Witam, awarie miałem w nocy na obwodnicy . Laweta przyjechała po 25 min. od... Jarocki Arek - opinia (1) Szybko sprawnie i za przystępną kasę Arek Polecam (1) Szybko, sprawnie i konkretnie. Chłopaki mojego peugeota ogarnęli naprawdę w... Siwy Polecam (1) Skorzystałem i na pewno będę polecał innym. Audi A8. MAX Miło Szybko i Fachowo (1) Jak w tytule, pozdrawiam. Mazda 6. Ada TRAGEDIA! OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM (2) Panowie wzięli auto tylko na wymianę paska od alternatora. Po wyjeździe od... ewa Polecam (1) Witam. Auto nie odpalało. Mechanik przyjechał tak prędko jak to tylko było... jedrek Świetna obsługa (1) Jestem bardzo zadowolony z pomocy drogowej, naprawili auto na miejscu, zybko... mercedes e-klasa Pomoc Drogowa (1) Bardzo profesjonalna pomoc drogowa. Mimo wielu problemów (kłopoty z... Michał SOLIDNA FIRMA (1) Pełen profesjonalizm i uczciwe ceny. Numer do firmy na stałe zapisany w... Marek Chaniewski Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Miła atmosfera w trakcie załatwiania... Bożena S. polecam (3) Polecam Promotora. Są zdecydowanie bardziej kulturalnymi ludźmi niż... Paweł TRANSKACZKE POLECAM!!!! (1) Któryś raz juz korzystalem z ulug transkaczki glownie z wypozyczalni... Jacek Polecam (1) Szybko i sprawnie tak w skrócie. Posiadają odpowiedni sprzęt - bez problemu... Marek Biegun polecam (1) Chce polecic tego pana poniewaz ma super sprzet 2inne pomoce które... Małgorzata