Wujek jest ok (1) Zamowilem lawete, zeby przewiezdz samochod do warsztatu znajdujacego sie 10km... Michał Uruchomienie auta z rozładowanym akumulatorem (1) 11.12.12 zastałam auto w stanie niemożliwym do uruchomienia - przez... Electra Fatalna obsluga!!!!! Nie polecam!!!! (1) Nie polecam tej pomocy drogowej. Kultura osobista pracownikow a co gorsza... Alina
Polecam! Zadnych problemow. (1) Bezproblemowy kontakt, szybka i sprawna obsluga bez sztucznie zawyzonych cen.... Marcin Łukasz - opinia (1) Super sprawa z tą wulkanizacją mobilną. Do wczoraj nie wiedziałem, że coś... Łukasz mobilna wulkanizacja na telefon! kapitalny pomysł ! (1) jestem zadowolona, że bez kolejki udało mi się zmienić opony na zimówki.... monika Witam !! (1) Pare dni temu złapałam gume, w radiu usłyszałam reklame o mobilnej... Gosia matiss - opinia (1) Witam! Dzisiaj ok godz 20 złapałem "kapcia" i coo? Patrze do bagażnika i... matiss Wulkanizacja jak najbardziej ok (2) Pierwszy raz wystawiam jakikolwiek komentarz, ale jeśli chodzi o tych... Taksówkarz z Pruszcza Wygoda nie kosztuje (1) Jestem mile zaskoczony profesjonalną szybką obsługą jak również przystępnymi... Łukasz Gość - opinia (1) Obsługa rewelacyjna! Ceny również przyzwoite, polecam. Gość Krzysiek - opinia (1) Chciałem szybko wymienić opony. Wszystkie wulkanizacje w pobliżu miały... Krzysiek polecam (1) Polecam wszystkim posiadaczom Nissana serwisować auto właśnie w PROMotor (...) zbyszek Polecam (1) Polecam usługa bardzo skomplikowana wykona bardzo szybko żaden serwis nie... ANNA Serwis przed majówką (1) oddałem do przeglądu przed majówką, zrobili mi klimę bo nie było czynnika i... Jan Krzysztof Nie polecam - sprzedaż części samochodowych (2) Nie polecam z korzystania z usług sklepu z używanymi częściami samochodowymi... klient Jestem zadowolony (1) chyba nic dodać nic ująć. Serwisuję mojego Qashqai'a u nich od nowości, nigdy... Zyggy 100% polecam (1) POLECAM W 100%. SZYBKO PRZETRANSPORTOWALI MI AUTO DO WARSZTATU. CENA BYŁA... honda 100% SATYSFAKCJI Z NAPRAWY. (1) Świetny i fachowy personel. Dobrze wyposażony warsztat. Nie raz u nich... Piotr Jedni dostępni (1) Witam , polecam gorąco jedyna pomoc dostępna w wigilię . Wracałem z żoną z... Jarek