ONLY ZLOMEK (1) Profesjonalny Maniek . Goraco polecam .Tani i blyskawiczny . gonzo Super Obsluga!!!!!!! (1) Super szybki dojazd,profesjonalna obsługa,bardzo przystępna cena,... ewka5188 błyskawicznie (1) zaliczyłem awarię i z polecenia zadzwoniłem po "Złomka". Zjawił się i nawet... Toyota
Wymiana opon (1) Tanio, miło, z dojazdem na podwórko, polecam :) Piote świetna obsługa (1) nic tylko polecać! :) szybko, rozsądnie cenowo, fachowo złota fabia czad! :) (1) Usługa od a do z w dechę. A pan, ktory usluge wykonywal nie dosc ze mily, to... J. poszkodowany - opinia (1) Rok temu miałem wypadek. Szczęście w nieszczęściu na miejscu zdarzenia był... poszkodowany Super obsługa, mega szybk iprzyjazd do Klienta, "normalne"ceny (1) Z usługi skorzystałem, byłem w tesco na chelmie na popołudniowych zakupach,... Robert - sobotnia wizyta w tesco Podziękowanie (1) Chciałbym serdecznie podziękować za szybkie zdiagnozowanie usterki na drodze... Józef Bizański Arek - opinia (1) wszystko przbiegalo pomyslnie od telefonu az do zjechania z lawety w... Arek Profesjonalnie, miło i szybko! :) (1) Szczerze polecam Mobilną Wulkanizację!!! Pan jest bardzo miły, wytłumaczył... Olimpijska Polecam! (1) Bardzo polecam ta firme. Na pomoc czekalam zaledwie pol godzinki. Pan ktory... doriz Andrzej K. - opinia (1) Jestem jak najbardziej na TAK. Chłopaki zjawili sie w niecałe 15 minut,... Andrzej K. Witam (1) Szybka i miła obsługa nie naciąga, bardzo dobre podejście do sprawy Polecam Robert Prawdziwy fachowiec (1) Polecam Pana Adama pomógł mi w naprawdę ciężkiej sytuacji z moim samochodem... Tadeusz Polecam (1) Wszystko tak, jak być powinno, profesjonalna obsługa, po naprawie autko znowu... Sylwia konkretny gość (1) usługa za niewygórowaną kasę w najwyższej jakości KK super, szybko i sprawnie (1) Polecam!!! Pomoc drogowa na prawdę w szybkim tempie i możliwość od razu... adamek Tanio, szybko, bezproblemowo (1) Mimo późnej pory Pan podjechał po auto, odwiózł mnie do domu a auto mogłem... Alicja profesjonalna pomoc (1) Zepsuł mi się samochód dzwonilem do kilku pomoc drogowych każdy tylko chciał... Maciej Formels