QASHOAI NE ............. (1) JESTEM ZADOWOLONA .Auto sprawdzono od A do Z.W ramach gwarancji zostały... DANUTA beznadzieja (1) jakiś bu...... odebrał telefon podany na stronie firmy, i zanim powiedziałem... peyasso Zdecydowanie polecam !!! (1) Bardzo miła i fachowa obsługa, szybki dojazd oraz przystępna i atrakcyjna... zadowolona75
Przegląd Pathfindera (1) O dziwo przyjeli mnie bez kolejki! W jeden dzień miałem załatwiony przegląd i... Pathfinder Partacze - nie polecam !!! (1) Partacze - nie polecam !!! Tomasz Rzetelna pomoc drogowa (1) Polecam tą pomoc drogową. Szybki dojazd, bardzo miła i kompetentna obsługa,... Darek Fachowo (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości usługi . Bardzo komunikatywny pan od... Monika :):):):):):):):):):):):):):) (1) Firmie Trans-Lew sprawy swoje powierzyć każdy może, bo Pan Bartek zawsze i... Dobra Znajoma TRAGEDIA to za mało :(((( (1) na nr 513813446 nie ma co dzwonić bo i tak jak zamówi sie lawete do przewozu... babcia-de Dobry i niedrogi warsztat (1) Naprawy przeprowadzają starannie, mają wszystkie niezbędne narzędzia i... Michał Fachowa obsługa (1) Byłam zmuszona odholować moje autko do warsztatu i skorzystałam z pomocy tej... Katarzyna Polecam (1) Znowu niestety musiałem skorzystać. Dobry kontakt, dobra cena. I części można... VW