Pełny profesjonalizm (1) Zdecydowanie polecam. Cezary szybko! (2) Pomoc nadeszla w ekspresowym tempie, Panowie bardzo pomocni, mili, obsługa... ania Uratowany! (1) Wyjatkowo fachowa, młla, profesjonalna, rzetelna, szybka i bezstresowa... Kuba
Zdecydowanie polecam! (1) Punktualnie, miło, fachowo - serdecznie polecam. Jeżeli kiedykolwiek jeszcze... Paweł Profesjonalna pomoc drogowa (1) Polecam usługi Lawety Kam-Car. Pomoc drogowa na najwyższym poziomie. Miła... Sebastian Solidna pomoc drogowa (1) Rozbilam swój samochód, Pan Mateusz przyjechał błyskawicznie, oprócz... Ania wszystko ok (1) Mogę polecić z czystym sercem. Gosia Profesjonalna pomoc drogowa (1) Z pomocą drogową BUBI współpracujemy od dawna. Jesteśmy warsztatem... Warsztat Samochodowy Tanio solidnie i bardzo przyjemnie (1) Pan BUBI bardzo miły, usługę wykonał solidnie i tanio. Gorąco polecam takich... Matek Współczynnik jakości do ceny - najwyższy jaki widziałem (1) Dzisiaj właściciel wiózł mój samochód do warsztatu z drogi. Umówiliśmy się na... mąki 100% polecam (1) Jestem bardzo zadowolona że skontaktowałam się z panem Mateuszem. Był jedynym... Jadwiga Polecam (1) Polecam bo usługa tego warta. Padła pompa paliwa we Fiacie. Pan był bardzo... Arek Polecam (1) Szybko, tanio i bez problemów Jan Nie polecam (1) Umawiam się z człowiekiem na 240 zł a jak przyjeżdża na miejsce to chce 300... Robert solidnie i tanio (1) wszystko w najlepszym porządku, bardzo szybki transport Andrzej 200 % Pooecam (1) Szybko i konkretnie. Cena naprawde konkurencyjna. (Wczesniej zadzwonilem do... Pawel Walczak Polecam w przypadku unieruchomionego auta (1) Szybko, sprawnie i w dobrej cenie. Dariusz Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Dojazd na drugi koniec miasta w 15 minut, dobry sprzęt, niskie ceny Kuba Bardzo miła i Tania Firma!! (1) Rozbiłem samochód w weekend z soboty na niedzielę zadzwoniłem do Firmy Fabio... Artur warsztat, który bez wahania polecam innym (1) Najważniejsze to nie cena lecz uczciwość. Naprawiam tam auto od kilku lat i... Justyna