Polecam (1) Tanio, sprawnie i solidnie. Barbara Polecam !!! (1) Super sprzęt, profesjonalni kierowcy a przed wszystkim zawsze na czas !!! Łukasz Nie życzę nikomo potrzeby skorzystania z usług. (1) Nie życzę nikomu potrzeby holowania, ale jak trzeba to gorąco polecam.... Jacek
Profesjonalna pomoc drogowa (2) Pomoc drogowa jakiej szukałem. Laweta szybko przyjechała na miejsce i... Tomasz Szybko, tanio, rzeczowo (1) Polecam bardzo tą firmę. Znaleźć pomoc drogową do dostawczaka, nie jest... Paweł Bardzo polecam Szewczyka (1) Bardzo solidne lawety w Gdańsku, jak i całym Trójmieście! Damian z Gdynii Polecam pomoc drogowa w gdańsku (1) Polecam pomoc drogową auto-pasja, po 20 minutach laweta była przy miejscu... Nowakowski Solidna obsługa, bardzo polecam (1) W ciągu ostatnich 3 lat dwa razy musiałam skorzystać z pomocy pan Kamila w... Anna Solidnie i rozsądnie cenowo (1) Samochód odmówił posłuszeństwa podczas powrotu do domu w godzinach nocnych.... Romek Polecam. (1) Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam! M.G. !! POLECAM !! (1) Profesjonalisą pod każdym względem: świetny kontakt, punktualny i... Bart szczerze polecam (2) Sytuacja była masakryczna. Sobota w nocy, samochód w rowie. Przyjechała pomoc... Kurtz Profesjonalnie, bezgotówkowo, bezproblemowo (1) W sierpniu br po uszkodzeniu mojego samochodu (uszkodzony mocno tył)... Monika Polecam!! (1) Polecam z całego serca. Pełen profesjonalizm oraz dyspozycja. :) Paula Najlepszy wybór (1) O profesjonalizmie, dużej wiedzy i uczciwości Adama miałam okazję się... natalia Super pomoc drogowa (1) Szybka i pomocna obsługa, samochód został naprawiony w nocy na obwodnicy bez... Marcin Luksemburg Solidna firma (1) Bardzo szybki dojazd do klienta i konkurencyjne ceny. Polecam !!! Agnieszka Gorąco polecam! (1) Pomoc drogowa, z której niedawno korzystaliśmy zasługuje na najwyższe noty.... BINOLKA 100% profesjonalizmu (2) Nawet jeśli masz skasowaną furę, bo zaliczyłeś czołówkę z TIRem -... Tobiasz Polecam (1) Szczerze polecam. Miła i fachowa pomoc Kamil