Zbiegiem czasu , przy mojej sklerozie zapewne uda mi sie zapamietać , że jestes Violetka ,bo flopsterów na ekranie nie będe naklejał z wiadomych powodów.
p..am
Z lenistwa nabytego , a może wrodzonego wiedząc mimo iz pisze cos źle , nie wróciłem i napisałem błędnie mając świadomość , że adresatka i tak sie domyśli :D
pozdrawiam
to ja sobie poczytam rozwijającej sie dyskusji pomiędzy V jak Viollette a adminem , komu kibicowac ? ja wiem , ale zgodnie z definicją , nie powiem.
tradycyjnie pozdrawiam.
Niezbadane są wyroki Milusio Panującego jakoż i scieżki któremi myśli jego chadzają.
Aczkolwiek ciark mnie ogarnia na myśl o perspektywie integracji o której wspomniałeś.
Z drugiej strony: znam aktywnych "towarzyskich" Forumowiczów, którzy kiedyś nosa poza suwaczki nie wystawiali ;)
I znam kilka suwaczków, z których zaistnienia na towarzyskich bym się ucieszył :D
Zapewne Milusio i Błyskawicznie (nie zawsze niestety:/) Nam Panujący uznał, że warto nieco rozruszać Forum towarzyskie wrzutą ze Zdrowia, gdzie mało kto zagląda :)
Ola, znajoma jeździ do dobrego, ale drogiego psychologa - jeśli chcesz, to dowiem się, gdzie przyjmuje, albo poproszę o nr telefonu. Jeśli chcesz, to napisz do mnie: mikronezja.1977@tlen.pl