Pomoc psychologa - na teraz

Witajcie
Potrzebuje pomocy psychologa teraz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pomoc psychologa - na teraz

Odrobina otwartości myśle istnieje w każdej osobie tak jak i odrobina empatyczności , jak ktos sie tego wypiera oznacza to jedynie tyle , ze chce to w sobie zagłuszyc lub robic z siebie coś czym nie jest , różnica polega zaledwie na tym kto ile w sobie tego ma ( empati i otwartosci ) i tyle a fascynacja jest wszędzie , wszystko jak to sie trywialnie okresla zależy jedynie od tego w która strone sie sporzy i przez jakie okulary , przez okulary ślepca , czy zamalowane ciężko cos zobaczyc , wtedy najlepiej je zdjąć itd , nie bede się rozpisywał , ale mimo wszystko oczywiście m]pozdrawiam

Nie można być na wszystko przygotowanym , to takie sztywne... czasem trzeba dać się ponieść i zaskoczyć :)))
Zgadza się , rozmaitość jest pozytywem , w ten sposób w każdym człowieku można znaleźć coś fascynującego...pod warunkiem , że chcemy to coś znaleźć :))))
Pozdrawiam , jak najbardziej :)

Dobrze , ze tylko pisania , niestety mówie podobnie , ale jak zauważyłem styl mowienia jednak sie w kolo nie udziela , co ma swoje dobre strony , bo głupio byłoby słyszeć w kolo ten sam rodzaj wymowy odmiennej tylko tembrem glosu :) rozmaitość to jednak pozytyw , zawsze mozna się czegos doszukac i posmiac i zostac czyms zaskoczonym nawet gdy sie uwaza iż jest sie na wszystko przygotowanym.:)
Pozdrawiam

U mnie jest zdecydowanie troszkę gdzie indziej niż u Ciebie :))) Nie pytaj , jak poczytasz forum , to będziesz wiedział , gdzie jest moje u mnie... Ale to brzmi.. chyba Twój styl pisania mi się udziela , jak te pozdrowienia , które przesyłam , bo mi już w nawyk weszły :D

Ależ możesz smiało nie pozdrawiać gdyż i tak poszło już ich z zapasem i pomimo braku wciąz sa widoczne i odczuwalne , u Ciebie więc zapewne troszke gdzie indziej niz ja przebywam , ale nie bede wypytywał , miłego wieczoru lub snu :)
pozdrawiam

Pozwolę sobie wyrazić sprzeciw :)
Jest tragicznie gorąco , u Ciebie może nie , ale u mnie jak najbardziej :-/
Ja tam wolę , kiedy jest chłodniej :))
Pozdrawiam , jakże bym śmiała nie pozdrowić :))

Przypuszczam , ze zastaniemy jeszcze chwile raptownego ostudzenia i to na długo przed kalendarzowym latem a co do gorąca , to jeszcze nie jest tak tragicznie , to dopiero przygrywki i dla mnie osobiscie lepsze jest ciepło anizeli zimno , chudy szybciej marźnie :( .
Pozdrawiam

Podziałał pobudzająco , owszem... ale upał w ciągu dnia sprawił , że po odświeżeniu pozostało jedynie wspomnienie.. A co do reszty dni , jeśli będą tak gorące jak dziś , to będzie oznaka , że wiosna już sobie poszła i mamy lato.. a wtedy pozostaje jakoś przeżyć do jesieni :D
To , że mało czasu tu spędzasz to akurat dobrze ;) Ja trochę za dużo , ale pewnego dnia zniknę ;))))
Taak , taak , standardowo pozdrawiam :P

Najczęściej dopiero o tej , albo późniejszej porze laduje w domu a wychodze jakos tak o 6 , chyba mało tu czasu spędzam ( zamyślił sie )
sypiam normalnie czyli nie mam objawów wampiryzmu ( przynajmniej nic o tym nie wiem ) więc ogólnie jest ok , a co do burzy , to świetnie , mam nadzieje że zapach świeżego powietrza przesyconego ozonem nawet taki zaldwie będący mglistym wspomnieniem po snie podziałał pobudzająco na reszte dni :) , miłych snów i dobrego poranka.
Pozdrawiam

@Taki tam
Wyskoczyłeś jak diabeł z pudełka :D Myślałam , że już spisz :)
Burza się nie śniła :(
Również pozdrawiam :P

Wiedzą i
pozdrawiam , a co

Dokładnie tak , fakt że od czasu kiedy tu jestem widziałam kilka poważnych wątków , ale niestety w przeważającej części były te , które były podpuchami , mającymi na celu skłócić stałych forumowiczów , lub zakładane były z nudów z ewentualnym założeniem wzbudzenia w rozmówcach irytacji ...
Myślę , że ludzie którzy zaglądają tu czasem , wiedzą że tak to właśnie wygląda .

Ruda, poważny a zarazem interesujący wątek, który zostaje założony przez autora, który faktycznie chce porozmawiać, to rzadkość niestety.

P.S Ruda, wielu tu było takich podpuszczających:/

Podirytowana trójco - a wiesz , że często te wątki , opisujące niby problemy , są zwykłymi podpuchami ? :)
Graszko , pamiętasz zapewne , jak nas wpuścił w maliny Powściągliwy ? ;))))

Podirytowana trójco--- często i gęsto bywa, że autorzy zakładają wątek, a potem w ogóle się nimi nie interesują i nie odpowiadają na pytania. Też w pewnym sensie mamy prawo czuć się zawiedzeni.

Zaglądam z ciekawości , by zobaczyć co ludzie mają mądrego do napisania , a zastaję wielki off topic . Nie wiem czemu autorzy wątków nie zgłaszają pretensji , może sobie odpuszczają i spieprzają z tego forum jak widzą co się dzieje w ich wątku . Możemy tylko gdybać na ten temat . Chciałem tylko zwrócić uwagę na to zjawisko . Uzyskałem rozsądną odpowiedź do innej osoby , wobec czego uważam tę sprawę za zamkniętą .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A zauważyłeś , żeby ktoś z autorów wątku zwracał uwagę , że wątek zmienia ton i temat ??Mało tego , tak jak napisała Graszka , rzadko kiedy autorzy wątków są zainteresowani kontynuacja tematu..Gdyby ktoś zwrócił nam uwagę , być może byłoby inaczej , ale skoro autorzy wątku nie zgłaszają pretensji , to dlaczego występujesz w ich imieniu ? Tym bardziej , że Tobie nasz śmietnik nie jest potrzebny, to po co do niego zaglądasz ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie twierdzę, że tylko ja mam rację i tak naprawdę do szczęścia mi wasz śmietnik nie jest potrzebny, chciałem tylko zwrócić uwagę, że być może nie jest to w porządku wobec założycieli wątków, którzy piszą o swoich problemach a otrzymują jeden wielki shit.

Graszka, dziękuję za sensowną odpowiedź.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

podirytowana trójca- wybacz, ale na początku większość piszę na temat i wiele osób, które zakładały wątki z prośbą o poradę lub słowa otuchy---- otrzymywały ją.
Najczęściej, z powodu braku zainteresowania samego autora, większość zaczyna rozmowy nie związane z tematem.

Wątki mogą ewoluować... Jak widzisz , żaden wątek nigdy się tu nie trzyma pierwotnego kierunku. Prędzej czy później ktoś napisze coś , co sprawia , że wątek idzie w zupełnie innym kierunku niż miał iść w założeniu. Może i jest tu jeden wielki śmietnik , ale jeśli Tobie się to nie podoba , to napisz do Admina w tej sprawie .. Już tu jeden był , który chciał wszystkim mówić , że tylko on ma rację...Każdemu pasuje co innego , widać mało komu przeszkadza to , że jest tu śmietnik :)))

Inne tematy z forum

Naturystycznie (7 odpowiedzi)

Witam wszystkich szczególnie kobiety. Od dłuższego już czasu nurtuje mnie jedno pytanie,...

Żona zdradza męża - jak się w tym odnaleźć by nie zwariować? (14 odpowiedzi)

Hej, Przyznam szczerze, że zdrada żony jest dla mnie olbrzymią traumą, ponieważ wierzyłem w...

Trójkąty - gdzie poznać osobę (10 odpowiedzi)

Wiecie może gdzie można poznać kobietę do trójkąta 2k+1m? Liczę się z hejtem, ale uważam, że...