innej odpowiedzi się nie spodziewałem. Zdziwiłbym się gdybym otrzymał inteligentną odpowiedź popartą jakimś sensownym argumentem. Nikogo nie zmuszę do myślenia, zwłaszcza na forum. Naiwnie wierzyłem, że ktoś może przejrzeć na oczy i zrozumieć, że tu jest jeden wielki śmietnik a tematy nie są zakładane po to, by pisać w nich na inny temat.
Cześć wszystkim , nie chcę być gorsza , wiec również Was pozdrawiam :-)))
P.S. Błyskawicznie i Milusio Nam Panujący w końcu nas wszystkich zbanuje :-((
Ponieważ w moim widzeniu świata burza jest ciekawym zjawiskiem o niespodziewanych skutkach swojego działania przynoszaca wielce zaskakujace zmiany , dflatego , przeżyc cos z rozpędem a nie ślizgac sie tylko po gładkiej jalowej tafli
pozdrawiam
A dlaczego mam mieć burzę ?? Nie żebym miała coś przeciwko , ale jestem ciekawa , dlaczego takie nocne życzenia wysyłasz mi wraz z pozdrowieniami :-)
Pozdrawiam , korzystając z okazji ;-)
Wszak jest szansa poznania nas :-) Kiedyś , gdzieś tam..
Pozdrawiam , jednocześnie życzę miłej nocy , albowiem udaję się na zasłużony odpoczynek :-)
Dobranoc :-)
To tak na początek , wszak was nie znam i cóż miałbym pisac , o sobie nie będę bo to nie , bo nie :) , a inne tematy to pewnie z biegiem czasu same sie ujawnia , albo uaktywnią,Ale mimo wszystyko .
Pozdrawiam ;)