Grazyna - opinia (1) Bardzo kompetentny, uprzejmy i niezwodny fachowiec. Polecam gorąco. Grazyna Szecherezada (1) Polecam usługi Pana Michała. Człowiek o wysokiej kulturze osobistej, dbający... Mariola Olejniczak Polecam : (1) Super pomoc. Mój komputer padł, pan Michał przyjechał, zdiagnozował,... Anna
Rewelacja (1) Dziś ponownie skorzystałam z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Pan... magdalith ocena firmy (1) Naprawy bardzo wszechstronne,wykonene solidnie,profesjonalnie.Usługa szybka.... Mirosław Łopaciński Profesjonalizm i miłą atmosfera (1) Z usług tej firmy korzystam od kilku lat. Zawsze mogę liczyć na szybką i... magdalith szybko i tanio (1) Bardzo fachowo, korzystam już od dłuższego czasu z usług firmy Pomoc24 i... Rafał Polecam!! (1) Miałam ogromne problemy z moim laptopem, działał bardzo wolno, cały czas się... Anna Szczerze polecam (1) Z usług Pomocy 24 korzystałam kilkakrotnie. Pan Kuptz pomagał mi m.in. w... Bogumiła Polecam (1) Kontakt do Pana Michała otrzymałem od znajomego który już kilkukrotnie... Tomasz Niepoważna firma (2) Niestety, mimo wcześniejszego korzystania z pomocy24, dziś mogę powiedzieć,że... Aneta Ostrowska