Pomocy -Magnat w Bojano

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Jak oceniają Magnata w Bojano osoby , które miały tam wesele. Mam przygotowywać tam dekoracje i roztrzęsiona przyszła Panna Młoda po rozmowie z właścicielką stwierdziła, że Pani jest totalnie nastawiona na nie. Jakie są Wasze wspomnienia na tetn temat.
Pozdrawiam EDUSSA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pomocy -Magnat w Bojano

hop,hop

ja mam tam wesele 11 października i dekoruje mi salę nasza Karolinka29 nie ma żadego problemu z panią Luizą!!! sala ma być udostępniona w piątek, stoły ustawione i położone obrusy!

my sami dekorowalismy troche stoly i nie bylo zadnego klopotu :) reszte dekoracji bylo w cenie wesela

ja mialam dekoratora i nie bylo problemu, nawet zdjelismy dekoracje slupow, warunkiem bylo to ze wszystko wróci na miejsce.

ty tylko powiesilismy balony, gdyż uważalismy ze wystroj sali jest ładny i wiele dodawac nie trzeba.

To tak jak my;-)

powiem tobie szczeże nigdy w życiu nie rób tam wesela to jest naj gorsza sala jaka może byc niema nic gorszego Niedosc ze zimno w pokojach to szefowa jest tak nie kompeentna osobą ze az strach cos mówic Nie da sie z nia rozmawiac ma tylko swoje zdanie Na poczatku jest miła a puzniej jak juz zlozyłas swoje menue i chcesz wprowadzic jakas poprawke to nie dasz rady bo odrazu sie na ciebie wydziera jak ktos chce sie użerac z nia to prosze bardzo

nie ma w Twojej wypowiedzi ani krzty prawdy, pani Luiza jest przemiła, ja z nią nie mialam żadnego problemu, wręcz pomagała i doradzała! Medal dla Magnata za całokształt!

Reasumując poprzednie wypowiedzi. Nie jest tak słodko jak niektórzy piszą , moi klienci miesiąc przed ślubem zrezygnowali z lokalu i szukali drugiego. Znam ich od lat i z cała pewnościa nie są pieniaczami, więc właścicielka Magnata musiała dać im dobrze popalić skoro zmienili lokal

kto ajeczka?

Pudło !

ja maiłam tam weseke i do wielu rzeczy mogę mięc zastrzeżenia, ale do dekoracji bądz tonu głosu Pani Luizy absolutnie nie, bardzo miła, doradza więc bzdur nie gadajcie, ja myśle, że jak ktos jest osobą konfliktową to i Pani Luizie podniesie ciśnienie...

myśle ze mozna z p. Luiza sie porozumieć, choć faktem jest że czasami zdarzają sie niedomówienia np. jak u mnie z alkoholem, bo nie można mieć swojego browaru

Popieram opinie o niekompetencji p.Luizy.Jest wszystko na NIE!Absolutnie nie nadaje się na prowadzenie działalnosci w tak specyficznej branży.ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!

KONKURENCJA ŻENADA :((((((((((((((((((((((9

Miłe Panie przestańcie wszędzie węszyć konkurencje i złe intencje . Jednym się z tą Panią współpracowało dobrze innym zle.Takie jest życie, a forum do tego jest żeby pytać i dzielić sie spostrzeżeniami .

Inne tematy z forum

Kebab (12 odpowiedzi)

Nowy kebab w bojanie ktos cos wie?

Quadowiec (3 odpowiedzi)

Dzien dobry. Czy ktos kojarzy osobe, ktora wczoraj po godzine 22 wjechala quadem na ulice Mila?...

Smieci (17 odpowiedzi)

Dlaczego Bojano ma drozszy wywoz smieci niz gdynia i do tego w gdyni czesciej odbieraja