Pomocy!!!!!;)

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Musze znalezc lokal na 110 osob w ktorym bedzie mozna rowniez tanio zorganizowac nocleg dla ok 70 z nich!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pomocy!!!!!;)

w jakim terminie????

meg

kochana, to jak znalazł polecam Ci hotel Sopot na Bitwy pod płowcami, naprzeciwko Hestii. poza sezonem nocleg bedziesz miała tani, menu tez maja w przyzwoitej cenie... a z sala możesz robić co chcesz...

meg

dzieki wielkie za informacje

Najbardziej interesuje mnie koniec tego i poczatek nastepnego roku.

hotel orle w sobieszewie

Może Hotel Dal na Przymorzu, Czarny Dwór. W tej chwili sala nie jest zbyt duża, ale kierowniczka mówiła nam, że będzie przebudowa i zostanie ona powiększona jeszcze w tym roku, więc możesz się dowiadywać.

Hotel dysponuje tanią bazą noclegową (Widok, obiekt tuż obok hotelu). Standard oczywiście niższy, ale za to taniej nie znaleźliśmy nigdzie w Trójmieście - poza sezonem 20 PLN/os.

Dzieki za propozycje. Bylam w hotelu dal......ale nie pomieszcza tam 100 gosci w pazdzierniku:( a szkoda bo calkiem ladnie tam bylo i kierowniczka tez bardzo przyjemna. Ostatecznie zdecydowalismy sie na "olenke" w Tuchomiu.

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...