Renata R. - ocena (1) Pełen profesjonalizm i pełne zaangażowanie. Polecam w 100 procentach Renata R. Stanisław - ocena (1) Czysty profesjonalizm. Jako nowicjusz, bez kursów, bez wiedzy teoretycznej,... Stanisław firma darek dariusz kośmider - ocena (1) firmie pomorska! Bardzo dziękujemy za miłą, profesjonalną, rzetelną, szybką... firma darek dariusz kośmider
Marcin - opinia (1) Bardzo sprawna i profesjonalna obsługa Marcin mirek - opinia (1) Polecamy, ponieważ sprawy są załatwiane bardzo szybko i profesjonalnie.... mirek sylwia - opinia (1) Szczerze polecam. Pan Mariusz ogarnął mi sprawę bardzo szybko, dzięki czemu... sylwia Przemek - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, błyskawiczna pomoc. Polecam w 100% Przemek Wojtek - opinia (1) Bardzo dobra obsługa. Szybko, sprawnie, przyjemnie. Polecam w 100% Wojtek Marcin - opinia (1) Sprawna i profesjonalna obsługa. Pan Mariusz wszystko dokładnie wyjaśnia i... Marcin Karolina Bak - opinia (1) Numer EORI zalatwiony poni,ej 24h, mila obsluga swietna komunikacja, goraco... Karolina Bak Andrzej z Gdańska - opinia (1) Właściciel agencji jest bardzo miłym człowiekiem. Uważnie i spokojnie słucha... Andrzej z Gdańska Tomasz - opinia (1) Profesjonalizm w 100%. Szybki kontakt oraz błyskawiczna pomoc związana z... Tomasz Kasia N - opinia (1) Szczerze polecam pana Mariusza, sprawy niemożliwe dla innych agencji... Kasia N Bardzo dobra i sprawna agencja celna (1) Szczerze polecam. Pan Mariusz ogarnął mi sprawę bardzo trudną, dzięki czemu... Arek Zaufanie to podstawa współpracy (1) W ostatnim czasie poszukiwałam pomocy u różnych agencji celnych, jednak żadna... Justyna Adamczyk Jak dla mnie najlepsza agencja celna w Gdyni!!! (1) Z przyjemnością rekomenduję Pomorską Agencję Celną. Firma z prawdziwym... Dominik Auto z USA (1) Odprawa celna oraz wszystkie formalności przeprowadzone szybko a co... Tomasz Obsługa frachtu z Azji. (1) Obsługa - Szybka, rzeczowa, bez jeżdzenia na spotkania itd. Telefon i mail... tyland godny polecenia (1) Profesjonalizm oraz niezmienna życzliwość. Firma godna polecenia 100% Klient Gorąco polecam - Profesjonalizm w każdym calu! (1) Dzień dobry, Pan Mariusz z Pomorskiej Agencji Celnej to profesjonalista w... Dariusz Łosin