Solidna firma sprzątająca (1) Szybko, sprawnie i solidnie. Mieszkanie wysprzatane w każdym zakątku, pani... Magda solidnie i fachowo (1) serdecznie polecam... Tak to powinno wyglądać... Jeden telefon i sprawa... Wkońcu zadowolony Zadowolony (1) Jest to trzecia firma sprzątająca z której korzystałem, i jestem po raz... Michał
Profesjonalizm (1) Profesjonalnie, solidnie, polecam . Skorzystam w przyszłości. Tomasz Polecam (1) Skorzystałem do sprzątnięcia domu i biura. Usługa wykonana w terminie i... Łukasz kiepsko (1) Według mnie nie ma sensu wynajmować firmy sprzątającej, po której należy... Lech Ewa - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona szybko i solidnie.Polecam Ewa Zadowolony klient :) (1) Jestem zadowolona z usługi. Ale trzeba pamiętać o jednym bardzo istotnym... Emilia Gratulacje (1) Po kilku latach szukania pomocy domowej, trafiłem wreszcie na solidny serwis.... Robert Kolbudy świetnie panie (1) Skorzystałam z usług firmy i jestem pod ogromnym wrażeniem.Mieszkanie ogromne... monika Polecam !! (1) Firmę sprzątającą pani Iwonki polecam z czystym sumieniem.Ja osobiście jestem... lukrecja30