Pomorska Fundacja Sportu i Turystyki Osób Niepełnosprawnych"KEJA" (2) Fundacja "KEJA" jest bardzo trafioną fundacją dla osób z wadą wzroku, których... Kazimierz Giemza cel (1) celująca maciej stanisław nowakowski - opinia (1) ogulne zaangażowanie w problemy niepełnosprawnych znaczne. znane mi z mediów. stanisław nowakowski
bardzo dobra opinia (1) Świetna fundacja która zna potrzeby osób niepełnosprawnych. Aleksandra Sipiora pozytywna (1) bardzo dobra organizacja, profesjonalne przygotowanie kadry i troska o... Bogdan Marszałek Żagle, szanty i szum morza (1) Wystarczyło mi kilka spotkań i pokochałam pływanie, wieczory z szantami a... Jolanta Kucharska Mirek - opinia (1) Bardzo Ciekawy pomysł Mirek Najlepsza Fundacja jaką znam. (1) Fundacja Keja jest najlepszą jaką znam. Zadania oraz projekty realizowane... Mariusz Kalitka Ogólnie wszystko w porządku. (1) Organizowane imprezy na pewnym poziomie, bardzo atrakcyjne. Zapewniające... Małgorzata Kapias Wojtas - opinia (1) Fajna prezeska, fajna fundacja, życzę sukcesów. Wojtas Alutka - opinia (1) Fajni ludzie, bardzo pomocni i przyjacielscy . Bardzo miła atmosfera,... Alutka beneficjent (1) bardzo dobra fundacja Nick