Pomorska Wypożyczalnia Motocykli (1) Szczerze polecam. Już 4 raz wypożyczam od nich motocykl i należy się solidny... damkop Pozytywnie, polecam (1) Obsługa profesjonalna, sprzęt sprawawał się idealnie . R 1200 GS to super... Artur Wynajem Legowo Polecam (1) Bardzo dobre motory super ceny Polecam!,! Patryk. P
Wypożyczenie Suzuki Burgman (1) Chciałbym podziękować PWM za wspaniale spędzony urlop i jednocześnie... Roman HARLEY ROAD KING (1) Wspaniały motocykl. Miałem przyjemność podróżować tym Harleyem przez 3 dni po... Roman Pomorska Wypożyczalnia Motocykli (1) Każdy motofan znajdzie tu coś dla siebie. Ja korzystałem już dwukrotnie z... Witosław Maluszki 125 (1) Zjezdzilem juz wszystkie, polecam serdecznie - przemila obsluga- super opcja... Dawid BMW K1600 GTL (1) Z firmą PWM miałem do czynienia pierwszy raz, wypożyczałem BMW K1600. Kontakt... Robert Spełnia oczekiwania 100% (1) W internecie naczytałem się sporo o BMW R1200GS, ale to nie wystarczało przed... Pav Dobra oferta jak nie ma się gdzie trzymać swojego motorka (1) Ilekroć zatęsknię za jednośladem mogę się wybrać do PWM i pośmigać (polecam... Patryk Rynard Harleye świetne, obsługa bardzo przypadła do gustu (1) Polecamy z mężem tę wypożyczalnię, bardzo miła obsługa i zadbane motocykle,... Irena Polecam, bardzo trafiona usługa (1) Nie kupując motocykla mogłem pojeździć Harleyem na urodziny w ramach prezentu... Artur Rewelacyjna sprawa (1) jeśli ktoś nie ma własnego motocykla albo chce zaprosić kolegów na... Paweł, Gdynia