Pierwsze autko (1) Kupiłam miesiąc temu w komisie w Sopocie moje pierwsze autko Opla Corse i... Kinga B. Niestety odradzić. (5) Wypatrzyłem u tego sprzedawcy samochód, obejrzałem, ustaliłem z kimś kto... Krzysztof Polecam (1) Kupiłem w PCSU w maju VW Passata z 2008r do tej pory zrobiłem kilkanaście... Marco
3xTAK ! (1) B.dobry samochód, b.dobra cena, b.dobra obsługa C5 konkretnie i rzeczowo bez mydlenia oczu (1) Komisy ... wszędzie auta bezwypadkowe (prosto z lakierni) o niewielkim... zadowoly klient ... (1) Próbowałem skorzystać z usług PCSU jednak tego nie zrobiłem. Po gruntownym... James Bardzo rzetelne podejście. (1) Nie zwykłem w ogóle pisać opinii pochwalnych, bo nie uważam dobrze wykonanej... Grzegorz KOMIS POWYŻEJ OCZEKIWAŃ. (1) ZAKUP SAMOCHODU BEZ PROBLEMÓW. MOŻLIWOŚĆ NEGOCJACJI CENY. RZETELNE... JACKY Zadowolony (1) Szukałem auta od prawie 2 miesięcy , zależało mi na fakturze vat 22 % gdyż... Andrzej Podzielny zadowolony (1) Znjomy który kupował u nich auto polecił mi ich jako rzetelnych, kupiłem... R.B Nareszcie ktoś konkretny (1) Nareszcie trafiłem na komis w którym nie obiecują "złotych gór" ,jasno i... Wojtek