Pomóżcie.........

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Póki co to ja mam problem z bucikami. Może któraś z Was zamawiała poprzez internet buty z www.bialebuty.pl???
Są tam takie jakie bym chciała, po 139 zł z atłasu z haftem. Odwiedzcie stronę i poradzcie, PLEASE............
Ps. nie potrafę wkleić ;((
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pomóżcie.........

Dodam, że chodzi o 123haft

ja wlasnie zamowilam,ale powiem cos dopiero jak dojda....

Ja zamówiłam u nich ślubne buciki, są prześliczne i pasują idealnie. A teraz czekam na drugą pare od nich ;))) na razie wszystko jest ok. Polecam.

Dziewczyny! A w sklepach naprawdę nic nie ma? Przecież teraz ogólnie białe buty sa w modzie i naprawde sporo ich w noramlnych sklepach, nawet nie pod tytułem ślubne.Ostatnio w Bacie widziałam sporo ładnych, bielutkich i kremowych,na róznych obcasach. Sama przytmierzam się do jednych, ale śłub dopiero za rok więc poczekam na obniżkę posezonową:)

Masz rację agga! Mnóstwo koleżanek oferowało mi swoje ślubne raz założone buty, które teraz kurzą się w szafie. (niestety nie ten rozmiar;-))Ja kupiłam swoje buty w sklepie Venezia. Buty w kolorze ecru. Sprawdziły się na weselu i na pewno założę je jeszcze jak tylko zrobi się cieplej.
Pozdrawiam

Buty może i są, ale gusty bywają różne..........

Właśnie, różne...Ja na przykład w życiu nie założyłabym kiczowatych , nie modnych w kroju i zazwyczaj niesamowicie cięzko wyglądających butów z salonu ślubnego- ta satyna jest...no, dla innego gustu niz mój.

a wiesz co ja myślę, największym prostactwem jest krytykowanie czjegoś gustu....

ble, ble, ble!!!Nie potrafisz chyba czytać moja droga- pisałam o 123haft+atłas. Trudno agga, obędzie się bez Tw opinii.
A mylić się jest rzeczą ludzką, hahaha!
Pokaż mi fotkę Tw butów, lub je opisz- może wtedy zmienię gust na lepszy!

Tez mysle, ze to prostactwo, dlatego tak mnie unioslo po komentarzu Aśki a propos gustów.I tyle.....

Agga, chciałam dodać, że nie mogę pozwolić sobie na bieganie po sklepach (bo w moim przypadku byłoby to bieganie). Siedzę nadgodziny aby dostać 4 tyg urlop więc najlepszym wyjściem jest internet.Acha i dodam, że jestem z poza 3miasta, więc wybacz...
Gusta, gustami.......

A ja uwazam ze bez sensu jest kupowac drogie buty... i tak spod sukienki ich nie widac, a drugi raz w zyciu pewnie ich nie zaloze... bo po co mi biale buty w takim stylu... dlatego kupilam biale buty nawet nie wiem z jakiego są doikładnie materialu.... ale mają ładny krój i są wygodne... a wydalam 80 zł!

Kochane, gdybym tylko dostała tańsze, ale z obcasem 8 -9 cm kupiłabym od razu. Szukałam kiedyś, kiedyś.............no i lipa. Teraz..........też lipa. Trudno na czymś się zaoszczędzi a na czymś się straci.
Ale przecież prosiłam o opinie dot wyglądu tych butów. Opinia 1 kobity nie była zbyt ciekawa, ale to też opinia

Wierzę, i naprawde nie chciałam Cię urazić, zwłaszcza, że butów Twoich nie widziałam, bo link, który podałaś po prostu nie działa. Tylko troszkę sie wkurzyłam na ta odpowiedź,bo posta na temat sklepów napisałam w dobrej wierze a nie w celu krytykowania. Może za bardzo się uniosłam:))

ja bym się bała i napewno bym nie kupiła