Pomozecie??? POMOZEMY!!!

Witam,
piszę do Was z ogromną prośbą, ponieważ to między innymi dzięki Wam mogę zrobić zaskakującą walentynkową niespodziankę mojej Narzeczonej. To nie jest spam ani żaden łańcuszek, po prostu muszę zdobyć odpowiednią liczbę głosów.
Chodzi o konkurs ogłoszony przez Milkę (tą od czekolady ;p). Czyja 'Walentynka' zdobędzie najwięcej głosów, zostanie umieszczona na bilbordzie. Postanowiłem w nim wystartować, ale niestety zacząłem dużo później niż inni i mam do nich sporą stratę (konkurs trwa do 5.02.2009). Dlatego właśnie postanowiłem szukać pomocy wśród użytkowników mieszkańców trojmiasta.
Oto moja walentynka:
http://www.ilovemilka.pl/vB3BB9
Głosować można z każdego maila co 24h do 5 lutego. Tylko dzięki Waszej pomocy mam jeszcze nikłe szanse, żeby dogonić osoby z pierwszych miejsc!!! Co więcej roześlij to proszę wśród swoich znajomych, może i oni mi pomogą, wtedy moja szanse mogą stać się realne.
Z góry dziękuję za każdy głos w imieniu swoim i wybranki mojego serca, która na pewno będzie wdzięczna jeśli się uda!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pomozecie??? POMOZEMY!!!

Ty gościu, weż sobie pomóż i cofnij sobie bułgara w kiblu to może Ci takie śmiechowe pomysły przejdą i wpadniesz na coś bardziej oryginalnego. Milka...jasssne! A świstak siedzi i cofa bułgara, buhahahaha. Poza tym jesteś juz facet wtórny jak papier toaletowy z makulatury po powtórnym zmieleniu bo był tu juz jeden leszcz co wpadł na tak łoryginalny pomysł.

PS: Świstak to mój kumpel, kazał Ci przekazać żebyś sobie dał spokój bo i tak nie wygrasz. Świstak siedzi w komisji więc wiesz ;)

:DD
a miało być tak pięknie czołówka w rankingu milki... marzenia rozpękły się jak porcelanowa filiżanka na betonie pod walcem. Wszystko przez świstaka z komisji do spraw wniosków i zażaleń, niniejszym sam złożyłem zażalenie, że czuję się napastowany rankingami milki. hehehe taaaa no zawsze Tomekk możesz mi śmiało odpisać "jak nie chcesz to nie czytaj"

Swoją drogą co to za ranking jeśli nie mogę dawać ujemnych punktów. No bass no fun.

Inne tematy z forum

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (701 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (26 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

reklama świetlna (14 odpowiedzi)

hej. czy waszym zdaniem warto jest inwestować w reklamę świetlną? pozdrawiam