Pomóżmy Apel z Facebooka - Forum Banino

"Drodzy mieszkańcy, pomimo niespodzianki jaką nam zafundował wczoraj umiłowany Mateusz przy cmentarzu ustawił się pan z kwiatami, zniczami itp. Kupcie coś. Kwiaty na pewno wytrzymają kilka dni w ogrodzie, znicze się przydadzą a chłopu na pewno zrobi się trochę cieplej. Drogo nie sprzedaje pozdrawiam"

Pan na pewno będzie również w niedzielę
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Pomóżmy Apel z Facebooka - Forum Banino

Oczywiście popieram. Ale wytlumaczcie mi coś, jak 1 i 2 listopada nieczynne to we wtorek już nie ma po co iść na cmentarz?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie ma, bo 1 i 2 trzeba się polansować
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chodzi o to, że 3 listopada będzie już po kwiatach, sprzedawcy jedynie co to będą mogli je wyrzucić do kosza.
Jak zwykle nasz nierząd wprowadził kolejne bzdurne obostrzenia.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Wcale nie są bzdurne. Od kiedy chryzantema trzyma 2 dni...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

Śmieszą mnie te filmiki , na których dziewczynka nagrywa 10 krzaczków i mówi co jej rodzice maja począć , biznes życia normalnie ...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jęczenie jakby jeden dzień tylko zarabiali
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

A i jeszcze jelenie kupują te kwiaty po 25 zł masakra, udają biednych a zdzierają z ludzi ... w marketach małe po 6-7xl, a w innych miejscach te najdroższe z największymi pakami po 17, ale pod brama trzeba za 25 ...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Cena hurtową to po 3zł . A Mateusz powiedział że zapłaci za straty tylko . A kto dostaję paragon pod cmentarzem. Czy straganiarze kupują to na fakturę . Brak faktury brak dotacji . Uczciwe rozwiązanie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

calym plusem pandemii jest to, ze ludzie ktorzy od lat decydowali sie na tzw. szara strefa i czerpali w ten sposob zyski, widza , jak latwo mozna wszystko stracic, widac, jak pracownik nie ma absolutnie zadnej ochrony , gdy jest np. 1-os dzialalnoscia pracujaca faktycznie dla innej firmy ...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

Imperium-Auto Salon (11 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...