Pomysł na prezent??

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam wszystkich,

może to troszkę z innej beczki - mój Luby kończy niedługo 25 latek, chciałabym mu coś podarować, ale jak zwykle nie wiem co. Nie chcę mu kupować znowu jakiejś wymyślnej koszuli, bo to już przesada.

Pewnie sobie pomyślicie, że urodziny jak urodziny, ale dla mnie to ćwierć wieku, heheheh. Zresztą ja też niedługo będę miała tyle wiosen :-))

Poprostu nie mam pomysłu - jak zawsze jak mam coś kupić dla mężczyzny, uhhhh.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pomysł na prezent??

Zbliza sie dlugi majowy weekend - a tzn. , ze mozesz zaplanowac jakis maly wypad we dwoje na dlugi weekend. Jesli nie chcesz to jakas kolacja - ja swojego kiedys zabralam tylko ze na rocznice - byl bardzo zaskoczony i uradowany.

Majowy weekend niestety odpada, bo nie ma go w kraju.

W ogóle to mam nadzieję, że wróci jeszcze w maju - bo wtedy oboje mamy to nasze ćwierć wieku. Ja bym się cieszyła z samych kwiatów lub z innych małych pierdułek. A mężczyźni raczej nie przywiązują wagi do czegoś takiego (oczywiście kwiaty nie wchodzą w rachubę, hehehe).

Jak to nie ? moj uwielbia jak mu czasem z nienacka dam rozyczke a na urodziny to zawsze dostaje odemnie piekny bukiet czerwonych roz i cieszy sie jak male dziecko z lizaka.

Hihihih, fajnie.

Jeszcze czegoś takiego na moim P. nie próbowałam, więc nie wiem czy byłby zadowolony. Niezłe...

Jeśli mogę coś powiedzieć od strony męskiej płci to kwiaty dla faceta to chyba nie najlepszy pomysł.
Pozdrawiam i wesołych świąt.

To może jakaś propozycja??? ;-)

moze
oryginalna woda, zegarek jesli mu potrzbny (choc slyszalam ze sie nie kupuje facetowi), zestaw narzedzi - faceci lubia takie rzeczy - a najlepiej podpytac sie co mu trzeba i to wlasnie kupic.

Ha, zegarek ma.

Narzędzia, buhaha - też coś tam posiada. A jak się spytałam co chciałby dostać, to odpowiedział, że chciałby... mnie. Heh, ja się tak nie bawię :-))

Ja mojemu ostatnio kupiłam nowoczesną maszynke do golenia (jest strasznie zadowolony, bo nareszcie się nie tnie podczas golenia) i do tego butelkę jego ulubionej whisky (Jack Daniels) strasznie się z tego ucieszył, w dodatku to taki bardzo męski prezent, potem było kino, kolacyjka i romantyczny spacer...strasznie się nam udał ten dzień (zwłaszcza że mamy urodziny w tym samym dniu) :)

No to zrob kolacje przy swiecach, kup sexi bielizne i daj mu siebie :))))

Noooo może - ale jak już to na deser, hihihi

ostatnio widziałam paski dwustronne: czarny i np. brązowy (do wyboru drugi kolor). po 120zł w sunset suits