Ponowna wizyta - nie zawiodłam się
Zadowolona z poprzedniej wizyty dokonałam rezerwacji na rodzinny obiad dla 6 osób. Zdecydowanie wszystko było bardzo dobre - przystawki (ser camembert), zupy (tajska i żurek), obiady (antrykot, kotlet schabowy z kością, polędwiczki wieprzowe, carbonara), deser (ciasto czekoladowe, beza). Domowe frytki podawane z antrykotem oraz ziemniaki w orientalnym sosie w zestawie z polędwiczkami, rewelacyjne. Jedyny minus - poprosiłam o zmianę makaronu na razowe penne, (z czym nie było żadnego problemu poprzednim razem), ale kuchnia odmówiła i nie ukrywam, że moje danie straciło na smaku, bo z razowym penne było idealne, tym razem musiałam podzielić się swoją porcją, ponieważ nie smakowało mi tak bardzo z makaronem, z którym występuje w menu. Kwestia kucharza, który ma zmianę? Nie wiem, ale nie była to żadna wybujała prośba i nigdzie wcześniej nie odmówiono mi tej zmiany. Goście wyszli najedzeni i zadowoleni, a miejsce Im się spodobało. Z pewnością nie była to nasza ostatnia wizyta. Ceny jak najbardziej przystępne, porcje duże. * mimo rezerwacji mieliśmy trochę brudny stół, ale wiemy, że tam zawsze jest duży ruch i nie zawsze zdąży się szybko ogarnąć.