dr Monika Łukaszewicz

Interniści Diabetolodzy

Gdańsk, Władysława IV 5

Świetny specjalista (2) Super fachowa diabetolog, szczególnie w skomplikowanych przypadkach jak np.... Ola Podziękowanie za leczenie (4) Chciałabym z całego serca podziękować pani doktor za opiekę nad moim ojcem.... Magdalena z Sopotu Najlepszy diabetolog w Trójmieście (1) Leczę się u pani doktor juz długo i przyszedł czas na podziękowanie. Jest to... Justyna S
super diabetolog (1) poradnia nowoczesna, komputerowe odczytywanie glukometru i pompy (nareszcie),... Lilka polecam tego diabetologa (1) bardzo dobra lekarz, moim skromnym zdaniem numer jeden w trójmieście. Żan Przyłóż do rany (1) Miałem różne dolegliwości, na które nie zwracałem uwagi. W końcu jedna... Mariusz Z. Najlepszy lekarz na świecie !!! (1) Wiedza, myślenie, empatia i poczucie humoru ! Małgorzata Wójcik bardzo fajna lekarka (1) Jestem zadowolony, bo sie błakałem z problemem drętwień od cukrzycyi.... Garbatek 30 kg straciłam i jeszcze stracę... (1) Z problemem otyłości mierzę się od urodzenia dziecka. Byłam u wielu... Marzena S. Cukiereczek - opinia (1) Poleciła mi ten gabinet małżonka i nie rozczarowałem się. Otrzymałem... Cukiereczek Wielkie dzięki (1) za pomoc i serdeczność, jestem w końcu zdrowa Marzena Licheńska Fajna i zgrabna. (1) Szybko i bez komplikacji postawiła mnie na nogi, a do tego, fajna, bez... Prezes