Poranek Czernis

Cukiernie i piekarnie Kawiarnie i herbaciarnie

Gdańsk, al. Staropolska 32 (Kowale)

milonito - ocena (1) Doskonałe pieczywo, warte swojej ceny. Chleb poranny smakuje tak jak chleb z... milonito Ewelina - ocena (1) Pyszne pieczywo Ciasta Najlepsza piekarnia Ewelina Anna - ocena (1) Byłam dwukrotnie i dwukrotnie zachwycona smakiem zamówionych produktów.... Anna
Mieszkanka - ocena (1) Super obsługa i śniadana. Bardzo obfite. Mieszkanka Agnieszka - ocena (1) Kupiłam tartę z borowka amerykańska.. Nic specjalnego, kruche ciasto,... Agnieszka amatorka - ocena (1) najlepszy chleb w okolicy, szkoda że jest zawsze kolejka amatorka Andrzej - ocena (1) Czysto i bardzo dobre produkty Andrzej Sebastian - opinia (1) Gratuluje utraty stałego klienta. Ponad 20 minut czekania by zamówić... Sebastian Grażyna - opinia (1) Jestem fanem chleba Pan Tadeusz i tarty z borówką amerykańską a mój małżonek... Grażyna gdańszczanka - opinia (1) najlepsze ciasta, pieczywo też super gdańszczanka Małgorzata - opinia (1) Nie chciałabym jeszcze stawiać oceny, ponieważ dopiero 4 raz kupowałam... Małgorzata Mile zaskoczony (1) Wreszcie dobra cukiernia w okolicy bardzo dobry asortyment jest zawsze w... Mateusz Obsługa (1) Miałem przyjemność kosztować Państwa wyroby i wypieki Jestem mile zaskoczony... Mirek Tragedia (1) Obsługa tragedia. Jak to Pani określiła to piekarnia, a nie ciastkarnia i... Mateusz Tort weselny typu "naked cake" na specjalne zamówienie (2) Jak w tytule, poprosiliśmy cukiernię o przygotowanie tortu weselnego typu... Monika Panie niemiłe i wyrażające niechęć do klienta (3) Panie niemiłe i wyrażające niechęć do klienta. Zamawiałam tort, nie dość że... Rina