Porażka
Do bani! Jestem ogromnie zawiedziona! Wynajęłam miejsce dla vipów - zapłaciłam 100 zeta i do tego jeszcze 100 za wstęp uczestników;/ Niestety pomimo tego, że zapewniano mnie iż w jest regularna obsługa kelnerki to trzeba było latać do baru bo kelnerka spała i podczas całej nocy ( od godz. 21 do 6 rano ) była u nas ok 2-3 razy;/ masakra, siedzieliśmy przy brudnym stoliku, z pustymi szklankami ( nie tylko naszymi bo na nasz stolik stawiali swoje puste również inni bawiący się uczestnicy wieczoru) ściskaliśmi się na kanapach jeden na drugim i zero swobody! Szatniarze byli ...- nie można było się z nimi dogadać - więc nie polecam zostawiać pod ich opieką płaszczy a tym bardziej torebek! Przy stolikach również nie polecam ni8c zostawiać bo kręciło się kilku gości którzy tylko czekali na okazję i dobrą zabawę na parkiecie ofiary ( przekonała si o tym koleżanka która po 3 godzinach została bez torebki) tak więc nie polecam drogiego miejsca dla Vipów! NIE POLECAM - bo jedyne co było ok w tym lokalu to muza!!! A to nie wszystko!