Będąc na wakacjach w Gdńsku odwiedziłam Gdynie. Chcąc ze znajomymi cos zjeść zgłosiliśmy się do restauracji "dwa światy" niESTETY MUSZE POWIEDZIEĆ ZE NIE BYŁO TO UDANE SPOTKANIE !!!!!
kIEDY WESZLIŚMY DO restauracji zastaliśmy brudny stolik z racji tego ze nie było miejsc wolnych usiedliśmy przy tym stoliku z myślą ze kelnerka uprzątnie go w mgnieniu oka. Niestety tak nie było.Przy brudnym stole siedzieliśmy dobre 30 min , kelnerka podeszła do nas również po takim czasie, gdy chcieliśmy złożyć zamowienie okazało sie ze na posiłek musielibyśmy czekać bardzo długo a z karty menu większości rzeczy nie było!!!Zamawiając Coca Cole 0.2 za 5 zł otrzymałam w szklance mniej niz 0.2 i w dodatku było to wygazowane i ni e smakowało jak cola, mało tego zamowiłam pucharek lodów z owocami dostałam lody z 1/5 truskawki i 2 malinami w cenie 10 zł Koleżanka zamówiła kawę dostała b. duża filizanke a w nej było pół a nawet jeszcze mniej kawy.
Będąc absolwenetem technikum hotelarskiego wiem jak powinna wygladać kultura w restauracji!!!! Napewno nie powinno być czegoś takiego że klient czeka 30 min na sprzątnięcie ze stołu !!!!! Poprostu