Lajt (1) Club lajt ;d Total lus, music dobra i prosto laski zarywać ;d Lord Było świetnie (1) Jeśli idzie się z nastawieniem na świetną zabawę, naprawdę taka jest. Idzie... Zadowolona:) :) (1) Naprawdę bardzo polecam! Klimat, obsługa i lokal po prostu cudowne. Bawiłam... Zielonaa
ZABAWA (1) POLECAM WSZYSTKIM KTÓRZY CHCA SIE DOBRZE POBAWIC, WYSZALEC. BYŁAM W PIATEK... ZADOWOLONA Wspaniały wieczór (1) Witam Państwa. Nie wiem o co chodzi z tymi negatywnymi opiniami. Byliśmy tam... Zosia Kradzież w Dwóch Światach (4) Witam 30 Października zostałam okradziona w tym lokalu, jako stała... Okradziona skandal !buda do zamnkniecia (1) niewiem jakm cudzem wladza takiego miasta jak gdynia pozwala aby takie cos... dorian Pobicie chłopaka na dyskotece a brak szybkiej pomocy obsługi (5) Witam , chciałam zasygnalizować iż w dniu 12.08.2012 w lokalu Dwa światy w... prawni nie polecam (7) niewygodnie niebezpiecznie i obskurnie... FBI Miły babski wieczór (1) Poszłyśmy sobie tam z koleżankami akurat w środę bo można sobie wtedy... Zuzanna dobrze mozna sie bawic (1) Ja tam bie narzekam na dwa swiaty dobra muzyka przy ktorej czkowiek sie... magda W końcu ruszyła restauracja (2) Cieszymy się bardzo, że w końcu ruszyła restauracja. Poszliśmy z mężem... Joanna portowa knajpa. (1) Jedyne co dobre, to muzyka, fajne klimaty pod disco polo, nogi rwą do... rr tragedia (5) zwlekalam z przyjsciem do tego clubu...chcac nie chcac i tak... jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa brak (1) brak szatni brak kobiet do tanczenia leszek Pszemek - opinia (2) Bardzo fajna obsługa, bardzo ładne panie chętnie bym się z nimi umówił i są... Pszemek Miłe zaskoczenie (1) Trafiliśmy do tego lokalu przez przypadek i mile się zaskoczyliśmy. Nie wiem... Krysia Nie zapomniana noc (1) To była nie zapomniana noc. Super impreza a zaczęło się od karaoke.... Piotrek dzieki za super zabawe (1) ja bardzo dobrze sie bawie dj tez super wie co zagrac a to ze typiary tam... medziki NIE NIE NIE!!! (1) Dwa Światy....to jakaś pomyłka. Wstapilismy tam ze znajomym w sobotę,... Marta