POZDROWIONKA DLA DJ PAWŁA :)) (4) Dziękujemy Paweł za udaną imprezę :) Było super , zabawa do białego rana.... Dziewczyny z Matarni SZPROTKI!!!!!!! (2) coś wspaniałego.... kelnerka zapraszałaa przechodniów częstując szprotkami...... tej tej Kontra "Stały klient" (2) Też jestem stałym klientem od lat i ciekawi mnie opinia kogoś kto podpisał... Szczery do bólu
Omijajcie to miejsce szerokim łukiem. (1) Weszliśmy tam mężem, bo chcieliśmy obejrzeć sobie mecz poza domem. W środku... Basia to racja (1) wczoraj bylem z zona zaczepil mnie jakis typ i uderzyl podeszla ochrona i bez... tom zamieszanie w dwóch swaitach 06.11.2010 (1) witam wszystkich dwóch światowiczów dnia 06.11 sobota było zamiesznie w... Mateusz Każdy ma inny gust.... (2) Nie jest mozliwe aby dogodzić każdemu. Zawsze są plusy i minusy, każdego... M polecam (1) Ogólnie mówiąc ok jak dla mnie fajny klimat fajna muzyka miła obsługa tylko... Ogri Sylwia Halloween (1) Proszę o kontakt Sylwię z karwin, ktora bawila sie tu 31.10 2009.Byla razem z... ja Polecam!! (1) Jak dla mnie super!! zawsze jak mam ochote potańczyć i dobrze się bawić to z... niuńka -Tragedia - (1) Dziewczyna która kasowała wstep nie chciała mnie wpuścić bo uważała ,że... Elaa Porażka!!!!!!!!!! (1) Będąc na wakacjach w Gdńsku odwiedziłam Gdynie. Chcąc ze znajomymi cos... Turystka Stały klient (1) Zgadzam się z tym, iż pan Wacek ze swoją nerwicąi chamskim podejściem... kk JESTEM ZAWIEDZONY :( (1) JESTEM STAŁYM BYWALCEM TEGO LOKALU I Z DNIA NA DZIEŃ JESTEM CORAZ TO BARDZIEJ... ZAWIEDZIONY sTały bywalec - opinia (1) Właśnie wróciłem z ,, Dwóch " i było bardzo fajnie bo grał DJ Krzysztof. Nie... sTały bywalec lubisz wiejski klimat?? (1) całe szczęście, ze trafiłam tam przypadkiem, bo gdybym poszła celowo...... Krystyna Urodzinki w "Dwóch Światach" (1) W sobotę obchodziłam tam w gronie kilku przyjaciół swoje urodzinki. Ostatnio... Donya masakra (1) Ludzie jak mozna o czyms takim pisac pozytywne slowa. najgorsze miejsce w... madziara Daniel - opinia (1) byłem tam kilka razy i za każdym razem miałem problem żeby tam wejść!!!!!!!!... Daniel Milena - opinia (1) Byłam kilka razy tam i Mi i Moim kolezanką bardzo sie podobało.. Widze że... Milena