Porażka

Szkoła ma niewiele wspólnego z tym co jest prezentowane na ulotkach i stronie internetowej. Słabe wyposażenie, kadra nauczycielska co prawda dobra trzeba przyznać, ale niestety ograniczana na zasadzie uważaj ile postawisz jedynek bo zaraz uczeń poskarży się pani dyrektor i nauczyciel ląduje na dywaniku, czyli coś na zasadzie skoro płacę to maja być same piątki. Co do bezpieczeństwa to hm nie wiem czy można tak powiedzieć, gdy uczniowie chodzą do szkoły z n... grożą nauczycielom, wyrzucają kolegów przez okno.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Porażka

A czemu zrezygnowałaś ? i o co chodzi z tym incydentem z wyrzuceniem przez okno ? Do jakiego gimnazjum poszłaś ? I czy może byś pomogła mi wybrać gim . Lingwista czy 26 ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej kto to napisal z tym oknem moze ktoś z klasy b która teraz jest trzecią jeżeli tak to pozdrawiam zbychu :)

A ja złożyłem papiery do tej szkoły i teraz mam obiekcje czy dobrze zrobiłem. opinie nie są fajne. za szkołę trzeba płacić i zastanawiam się czy nie lepiej dać więcej i iść do Autonomicznego Gimnazjum.

ja jestem w takiej samej sytuacji .. >.< nie jestem pewna czy dobrze robię -.-

idz do autonomika! W tej szkol,e płacisz sporo jak nie masz paska, a poziom taki sam jak nie gorszy niż w państwówce! w autonomiku może zapładisz więcej ale się czegoś nauczysz co ma wysoki poozim.

Groźby nauczycielom, wyrzucanie kolegów przez okno? Ty chyba pomyliłaś gimnazja. Nie wiem do jakiego gimnazjum chodziłaś, ale na pewno nie do Lingwisty. Z ocenami też niezła ściema. Jak trzeba to się dostanie niedostateczną... I nikt się nie skarży Pani Dyrektor. Niedorzeczna opinia. Ja uczęszczam do tej szkoły i jestem naprawdę zadowolona i polecam wszystkim szkołę :)

Jak to się nie skarży na panią dyrektor ? Jak widać w tej szkole nikt nie zwraca uwagi na uczniów . Uczęszczam tutaj i co chwilę słyszę skargi na panią Puczu. - również od nauczycieli .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0