Asia - ocena (1) Szkoła angażuje uczniów w ciekawe zajęcia językowe, co sprawia, że nauka... Asia Katarzyna Majewska - ocena (1) Świetna lokalizacja i przyjazne środowisko. "Lingwista" to miejsce, gdzie... Katarzyna Majewska Renata - ocena (1) Kreatywna edukacja! Szkoła stawia na rozwój kompetencji interpersonalnych i... Renata
Ewelina - ocena (1) Jednym z największych atutów Gdańskiej Szkoły Podstawowej jest bogata oferta... Ewelina Ewa - ocena (1) Nauczyciele są bardzo pomocni, a dodatkowe zajęcia i konsultacje pomagają... Ewa Krzysztof Słota - ocena (1) Szkoła oferuje doskonałe wsparcie w nauce oraz rozwija umiejętności społeczne... Krzysztof Słota Julia - ocena (1) Regularne spotkania z nauczycielami i różnorodne wydarzenia szkolne pozwalają... Julia Maksymilian - ocena (1) Szkoła jest dobrze wyposażona w nowoczesne środki dydaktyczne, co umożliwia... Maksymilian Edyta - ocena (1) to placówka, która zapewnia swoim uczniom wszechstronne wykształcenie, rozwój... Edyta Iwona - ocena (1) Wykwalifikowani nauczyciele, nowoczesne metody nauczania oraz bogata oferta... Iwona Słabek - ocena (1) Szkoła ta nie tylko oferuje wysokiej jakości edukację, ale także stawia duży... Słabek Aleksandra - ocena (1) Szkoła bardzo dobrze zorganizowana, dbająca o uczniów i ich potrzeby. Świetna... Aleksandra Karolina - ocena (1) Najlepsza szkoła w mieście! Świetna kadra, doskonałe podejście do ucznia.... Karolina Daga - ocena (1) Bardzo dobra szkoła ze świetnym zapleczem pedagogicznym! Uczą tu nauczyciele... Daga Grażyna - ocena (2) Bardzo fajna szkola. Nauczyciele pozytywnie nastawieni i widać , że pracują z... Grażyna Piotr - ocena (1) Fajna szkoła. Mój syn lubi do niej chodzić, dobrze się tam czuje a to... Piotr Mama ucznia - opinia (1) Szkoła na bardzo wysokim poziomie, świadczą o tym wyniki egzaminów zdanych... Mama ucznia Bardzo dobra szkoła! (1) Szkoła bezpieczna, kameralna i bardzo dobrze dobrane grono pedagogiczne.... K. Opinia absolwentki (1) Polecam. Chodziłam całe trzy lata, podobało mi się w tej szkole. Angielski... FioletoweDrzewko Super Szkola (1) Ja bylam jestem i zawsze bede zachwycona ta szkola !! Zaczelam do niej... Aleksandra S.