Bezpieczne i przyjazne miejsce dla uczniów sprzyjające rozwojowi (1) Szkoła do której rodzic ze spokojem może posłać swoje dziecko. Dyrekcja i... Lilien Bardzo mnie rozczarowała !!! (4) Polityka szkoły skierowana na finanse i kreowanie pozytywnej opinii by piąć... mama Polecam! (3) Skończyłam to gimnazjum rok temu i mam wspaniałe wspomnienia. Tak jak każda... Uczennica
Szczerze polecam! (2) Poziom nauczania jest bardzo dobry. Szkoła oferuje liczne zajęcia dodatkowe:... Karolina Jeśli (2) są jakieś problemy powinno się je wyjaśniać z dyrekcją. Nie rozumiem opinii,... Edmunt T. obecnie (1) jest uczniem Lingwisty, patrząc i oceniając szkołę na bieżąco jestem bardzo... kier Polecam innym (1) Szkoła przyjazna uczniom, nauczyciele też są przyjaźni. Do każdego ucznia... rodzic Dobra szkoła (1) Drugi rok chodzę już do tego gimnazjum i muszę powiedzieć że generalnie jest... j. Średnio na jeża (1) po 1 pozdro dla Lukasa z sekretariatu :) Nie polecam tej szkoły, nauczyciele... Znawca :) Bardzo fajna szkoła. (2) Lingwista to bardzo fajna szkoła. Bardzo zgrana ekipa uczniów, a to dość... dihia absolwentka - opinia (5) negatywy: żeby nie mieć żadnych problemów w tej szkole, należy również nie... absolwentka moi drodzy (1) ukonczylam te szkole w tym roku, wiec moge po 3 latach moge duzo powiedziec.... absolwentka Polecamy szkołę (1) Jako zadowoleni rodzice z nauki syna polecamy to gimnazjum. Widzę, że dużo... azur Zdziwiło (3) mnie to co napisał Realista. Szkoła jest naprawdę porządna. Poza tym każdy z... Robert Długo by mówić. . . (14) Kiedy szłam do tej szkoły byłam mega dobrze nastawiona. Rzeczywistość bardzo... k. ludzie dajce se siana . . . (1) Wchodzę na stronę i nie wierze w to co czytam. Pomijając to, że pan z... trololo Gdańskie Gimnazjum (1) Gdańskie Gimnazjum to szkoła, którą warto polecić. Syn uczęszcza, jest... Renata Oświata - Lingwista (2) to szkoła, która potrafi zaszczepić "bakcyla" nauki u ucznia. Wysoki poziom... Marcin Anonim - opinia (7) Gdy szedłem do tej szkoły obiecywano mi sześć godzin angielskiego oraz trzy... Anonim Lizak (nie mylić z LiKi) - opinia (2) po 1. chciałam poprosić kogoś kto dodaje podstawione pozytywne opinie, aby... Lizak (nie mylić z LiKi)