Więcej wad niż zalet (2) Szłam to tej szkoły z wielkimi nadziejami i oczekiwaniami, kierując się tym... na szczęście już absolwentka wszystko ok gdyby nie p. dyrektor (2) Nauczyciele sa super dobrze nauczaja i nie "faworyzuja", wszyscy sie tu... Street_FighterXDDD Szkołę uważam za dobrą (2) Oświata-Lingwista to dobra szkoła. Z nauczycielami jest dobry kontakt -... Katarzyna S.
mój syn chodził do tego gimnazjum (1) i jakoś nie narzekał, jak co poniektórzy piszą tutaj. Fakt - super łatwo nie... Leszek Polecam (2) Jestem rodzicem jednego z uczniów i wyrażam szacunek dla postawy Pani... Kama fajna (1) szkoła bardzo fajna , Przede wszystkim wysoki poziom nauczania ! Bardzo fajni... Maniek super szkoła (1) szkoła ze świetną atmosferą , mała , kameralna , wszyscy się znają,... Marta Szczurkowska super szkoła (1) poziom jest bardzo wysoki, wiele kół zainteresowań, mozliwosc nauki wielu... a. fajna szkoła (1) Ogólnie lubię nauczycieli-chcą nas czegoś nauczyć i się starają. Mała... lulu Bardzo fajna szkoła (1) Szkoła jest na prawdę dobra. Wielu nauczycieli to świetni pedagodzy i widać... Maurycy Najlepsze gimnazjum w Gdańsku (1) Mimo, że (ze względu na ekskluzywność tej szkoły) trudno się tam dostać,... Kot Polecam! (1) Polecam! Wspaniali nauczyciele i super atmosfera! Kameralnie i bezpiecznie,... Hanna