Porażka

Byłam tam trzy razy i za każdym razem miałam trudności.
Najpierw sprzedano mi złe soczewki, przez co nabawiłam się infekcji. Na szczęście dostałam za nie zwrot.
Za drugim razem Pani potraktowała mnie jak głupie dziecko, kiedy chciałam uzyskać poradę w sprawie rodzaju soczewek i wyszłam z niczym.
Za trzecim razem dostałam rabat, który okazał się nieważny. Ponieważ muszę mieć wycieniane szkła zaśpiewali mi kwotę 1030 zł, nie odpuściłam i dostałam(wymusiłam) 150 zł rabatu, w ramach rekompensaty.
W dodatku z powodu podania złej informacji przez obsługę oczekiwanie na okulary, które były mi potrzebne jak najszybciej(w starych pękło szkło), przedłużyło się o dwie doby czyli z 6 do 8 dni roboczych.
Ponieważ muszę mieć wycieniane szkła zaśpiewali mi kwotę 1030 zł, nie odpuściłam i dostałam(wymusiłam) 150 zł rabatu, w ramach rekompensaty.
Mam wadę -6,25 i alergię, więc 8 dni w samych soczewkach jest dla mnie zabójcze, a bez nich nie mogę funkcjonować.

Za każdym razem byłam w salonie w innym miejscu.
Polecić mogę jedynie lekarza, w salonie w Galerii Bałtyckiej. Bardzo kompetentny i miły człowiek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Porażka

Julia ty chyba we wszystkich salonach vision express miałaś ten sam problem bo jak sprawdzam opinie w innych salonach tej sieci piszesz to samo więc zastanów się Kobieto w którym salonie byłaś bo chętnie bym cię oskarżyła o pomówienia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0