Vision Express

Salony optyczne Okuliści

Gdańsk, al. Grunwaldzka 141

Vision Express (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi w salonie optycznym Vision Express... Krystyna Historia jednej pary okularów. (1) Ekspres vision Galeria Bałtycka. Dobrano mi szkła progresywne i oprawki.... Anna Neverending story (1) Korzystałam z Vision Express od 12 lat i zakończę po tej przygodzie. Szkła... Andy
dla osób pierwszy raz kupujących samodzielnie (1) Szczerze, najprawdopodobniej była to moja ostania wizyta tam, obsługa raczej... Marta Polecam ale... (1) Polecam salon, ceny szkieł są w miarę przystępne. Z cena oprawek bywa... Kamila Tragiczna Obsluga !!! Nie polecam !!! (2) SKANDAL !!! Obsluga w tym sklepie to tragedia :( Kompletny brak... Tomek Te ich promocje to ściema (1) Niby miały być trzy pary okularów, ale te drugie i trzecie oprawki to jakieś... Judyta Bardzo niezadowolona klientka (1) Skorzystałam z usług salonu, zostałam źle poinformowana o opłacie za badanie,... Anna Porażka (2) Byłam tam trzy razy i za każdym razem miałam trudności. Najpierw sprzedano... Julia zdecydowanie odradzam (1) Obsługa zdaje się nie zauważać klientów w salonie; czekałam ponad 10 min, po... Lea