Porażka !!!

Pierwsza moja impreza w Versalce okazala sie super. Pozniej juz nie bylo tak fajnie.
Wybralismy sie ze znajomymi w sobote by sie pobawic. Niestety pani blond nie wpuscila nas do klubu odpowiedziawszy : BO NIE :D
Hmm... to dosc dziwne wytlumaczenie. Nawet dzieci w przedszkolu umieja uargumentowac swoja decyzje, ale najwidoczniej pani nie chodzila nawet do podstawowki, poniewaz nawet panie w szkole ucza dzieci kulturalnie odpowiadac. No ale coz, swoja opinie pozostawie na tej "przyjemnej dla klubu" opinii.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Porażka !!!

Nie rozumiem jednego.Dlaczego ta pani dalej pracuje skoro jest tyle skarg.I dlaczego klub na forum nie próbuje tłumaczyć sie z zaistniałych sytuacji.Miałam zamiar odwiedzić ten lokal ale pierwszy raz spotkałam sie z tyloma negatywnymi opiniami o pani która moim zdaniem jest mało znacząca dla wizytówki lokalu,a jednak odstrasza ludzi.
Droga versalko więcej szacunku
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

BO NIE...

Wczoraj przy okazji chęci uczczenia moich urodzin, poszliśmy z 10 znajomymi do wspomnianego klubu. Wspomniana pani zmierzyła mnie i kumpla wzrokiem i powiedziała, że nas nie wpuści. W odpowiedzi na pytanie "czy może nam Pani powiedzieć o co chodzi?" dostaliśmy to samo BO NIE...
Z ciekawości zapytam JAK KLUB MOŻE PROWADZIĆ SELEKCJĘ UBIORU BEZ OKREŚLONEGO JASNO DRESS CODE'U? Może następnym razem przyszedłbym w garniturze ze złotym zegarkiem na ręce...ale JUŻ NIE PRZYJDĘ. Czemu? BO NIE
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0