Na tak ! (1) Pozdrawiam zwariowanych i przystojnych barmanów !! Impreza super jak zawsze. Karola SKANDAL i ogromne rozczarowanie (1) W tym klubie dotychczas bywałem dość często i zawsze byłem zadowolony jego... Do niedawna stały klient żenada (2) sobota, godz. 23. Chcemy wejść ze znajomymi do klubu. Średnio miły Pan... zoś
NIE MIŁA OBSŁUGA KELNEREK (1) Bardzo słaba obsługa, mało profesjonalna. Kelnerki zabierają odstawione na... Sandra Żenada i brak profesjonalizmu ochroniarzy (1) sobota, godzina 23 ochroniarz z VERSALKI zostaje lekko tracony przez pijanego... mat Coraz gorzej (1) Zaczynamy od Pani selekcjonerki, która chyba zbyt często korzysta z solarium.... gornet Nieposzanowanie praw konsumenckich (1) Przed wejściem do klubu, dostałam zaproszenie, na którym wyraźnie jest... Magdalena Michał - opinia (2) Weszłem z ciekawosci na te forum i jestem w wielkim szoku!! Przyjechałem do... Michał Ciekawe jak będzie na sylwestra? (1) Jestem ciekaw jak będzie z tą selekcją na Sylwestra...Zastanawiamy się z... Matush benefis (1) w V byłam dwukrotnie, ostatnio na imprezie "zamknietej" lecz... SR Selekcja (2) Przyłączam się do opinii pozostałych osób, selekcja w tym klubie to porażka,... Tomek tragiczna selekcja (2) Niestety muszę przyznać, że selekcja w tym klubie jest bardziej niż... anja niedzielna impreza (1) Czy w niedziele 01 07 2012 opłaca sie odwiedzic Versalke? kuba ** (1) Uczęszczam przynajmniej z 2 razy w miesiącu, i jak zwykle się nie zawiodłem,... Rafał Gdynia Janka - opinia (1) Byłam 2 tygodnie temu w klubie i jestem mile zaskoczona!! Choć od mojej... Janka Versalka na tak ! (1) Dziwia mnie niektore komentarze dotyczace selekcji. To jest jeden z... bak1 Karta Klubowicza!!!!! Totalnia Porażka Bedzie Brak Klientów! (1) Witam! W dniu 17 marca kiedy chciałem wejść do klubu z dwiema ładnymi paniami... Przemo Kpina (1) Wczoraj chciałam udać sie na impreze do tego klubu w ktorym bylam juz... Ewa Czy rzeczywiście tak źle?? (3) Hej Chcemy iść w mały gronie...czy rzeczywiście jest tak źle??bo ostatnio... pytanie Porażka !!! (3) Pierwsza moja impreza w Versalce okazala sie super. Pozniej juz nie bylo tak... ~atka