Bardzo fajne miejsce (1) Jesli ktos ma ochotę sie dobrze bawić powinien sie wybrać w to miejsce, ja... A fajne miejsce (1) Do Versalki wpadałem parokrotnie ale zazwyczaj w weekendy na imprezy, tym... Sebastian Smaczne jedonko (1) Po raz kolejny miałem przyjemność odwiedzić tę restauracje i po raz kolejny... Tomek
MIŁE ZASKOCZENIE! (1) DO VERSALKI NIE POSZŁAM Z WŁASNEGO WYBORU; SZCZERZE MÓWIĄC WIELE ZŁEGO... nowa klientka Otrzęsiny trójmiasta 21.10 (1) Ktoś przez pomyłkę albo świadomie zabrał czarny zimowy płaszcz diversa,... Mariuszka ... (1) Zbyt duża napinka jak dla mnie. Do klubu idę się pobawić a nie postać z boku... Mariusz Trash disco kpina (3) "TRASH DISCO w Klubie Versalka Czyli nejlepsze indie i electro za FREE!!!!"... Rahr Genialna muza. (1) Bylem z kolegami w sobote na imprezie i ogromne wrazenie robi genialna muzyka... Grrrubas Bardzo miła obsługa (1) Moi znajomi zrobili rezerwacje(na szczęście) bo restauracja była pełna...nie... anna Pożałowania godna obsługa (1) Na miejscu właściela restauracji zwolniłabym wszystkich kelnerów/kelnerki i... AB Baju baju (2) ... Jak by ktoś był tam na prawde, to by nie pisał bzdur. Śniadania... B L Elgancka knajpa z beznadziejną obsługą (1) 1. Wnętrze robi miłe wrażenie, choć te kanapy są poustawiane tak że się... Zosia KPINA!!!! (1) Planowałam wyprawić w Versalce swoje urodziny. Po osobiście dokonanej... Asia Versalka - Sopot (1) Byłyśmy z koleżankami na wieczorze panieńskim - klimat i muzyka na dobrym... Iwona miło zaskoczona (1) Przyjechałam do Sopotu z piątką znajomych uczcić moje urodziny. Nie byliśmy... Zuza dla mnie rewelacja (1) Bylem tam na kawalerskim, super klubik rewelacyjne pomysly piekne Panie... Alejandro super miejsce (1) Do Versalki trafilem z polecenia znajomych, wiedząc, że w weekend może byc... zadowolony zadowolona (1) polecam wszystkim jedzonko w Versalce. ogolnie wszystko ok, wygodne kanapy,... krakowianka Resaturacja na medal (1) Restauracja przyjemna, warta odwiedzenia, dobre jedzenie i miła atmosfera.... Magdalena M. Bardzo smacznie i przyjemnie! (1) Fajna obsługa, fajne jedzenie, fajny wystrój ale trochę za mało promocji. kornel