obsługa.. (3) z restauracji Versalka korzystam często, aczkolwiek TYLKO KIEDY NA ZMIANIE SĄ... PATRYCJA Najwyraźniej tylko dla wybrańców (2) Jest to kolejny bardzo przeciętny klubik z drogim barem, który brak klasy i... Zbig pycha (1) do Wersalki trafiłam będąc przygotowaną na najgorsze (po przeczytaniu... syl
bez info na stronie (2) dnia 01.05 kolejna impreza zamknieta bez takiej informacji a stronie! Anna Wizyta z dziecmi (1) Trafilam tam przypadkowo. Postanowilysmy z kolezanka i dziecmi (2,4,7 lat)... Aga Versalka - moje miejsce w Sopocie (1) Ten klub zadziwia mnie za każdym razem - pozytywnie! Pyszne jedzenie, super... kapryśna okropny kelner!!! (2) byłam już niejednokrotnie w tej restauracji niestety po tym co zaszło... mm Klub przyjazny wegetarianom i weganom (1) Po poinformowaniu o tym, że jestem weganką, przygotowano dla mnie specjalne... Weganka gg - opinia (1) obsluga mila, na zupy czekalismy 45 minut! po czym dostalismy zurek... gg koncert mazola (1) koncert rozpoczął się z 1/2 godzinnym opóźnieniem po mimo obecności na sali... facet 100 sobotni wieczor (1) wszystko mi sie podobalo...drinki kolorowe, obsługa uśmiechnieta, przyjemne... Sylwia Restauracja Versalka (1) To bardzo sympatyczne miejsce. Karta jest bogata i jest w czym wybierać.... smakosz ciekawa miejscówka (1) Miałem przyjemność poznać ten lokal z okazji zakończenia festiwalu All About... Mirek śniadanka ..mniam (2) hej chcialbym polecić śniadanka w Versalce ... naprawde warto i naprawde... ranny ptaszek piotr miło rozczarowana - opinia (1) fajna imprezka polecam, polecam!!! byłam wraz ze znajomymi w piątek... miło rozczarowana stodoła? (1) Z przyjemnością wybraliśmy do klubu Versalka posłuchać wyjadaczy dobrego... gitbicik Mokra włoszka :) - opinia (1) Najlepsze makarony w Trójmiescie, Mniam mniam! Wystrój i muzyczka bardzo... Mokra włoszka :) Tamta sobota była niezapomniana. (1) Nie wim jak brzmi muza w piatki i inne soboty, byłam w Versalce tylko raz. W... ma-gda negatywnie (1) impreza z ed solo - muzyka jak najbardziej ok ludzie, klimat (a raczej jego... eM Nie polecam !! (1) Jeden z najgorszych klubów w jakich miałem okazje imprezować większość ludzi... Wojciech_dnb