obsługa..

z restauracji Versalka korzystam często, aczkolwiek TYLKO KIEDY NA ZMIANIE SĄ PANIE!
FACECI Z OBSŁUGI TO ŻENADA..nie umieją posprzątać, mylą się w zamawianych daniach, nie wiedzą co jest dostępne i są BEZCZELNI traktują klientów przedmiotowo i bez szacunku..
jestem zawiedziona, bo uwielbiam klimat Versalki i jedzenie wasze, ale kiedy na zmianie są Faceci omijam szerokim łukiem,
miesiąc temu na sheyka czekałam 1h czasu! po czym jak go otrzymałam i powiedziałam czy nie za długo kelner się bezczelnie uśmiechnął i zająkał,że mają za duży ruch haha- była środa wieczór i 4 stoliki zajęte...
a w tą niedzielę na obiedzie ze znajomymi, dostałam w brudnej szklance zły napój..plus stare pieczywo ze stolika wcześniejszego! do sałatki i co gorsza w ogóle kelner się nie zajmował na mi czy chcemy coś jeszcze domówić? żenada... szczególne pozdrowienia dla Pana z bransoletką w kwadratowe koraliki, bo to on takie rzeczy tam wyczynia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: obsługa..

Serdecznie przepraszamy za niedogodności związane z obsługą. Wspominany kelner już nie pracuje w naszej restauracji. Staramy się w miarę możliwości wychwytywać nieprawidłowe zachowania obsługi, ale nie zawsze jest to możliwe od razu, dlatego cenne są dla nas wszelkie uwagi i sugestie, które pozwalają nam poprawiać jakość naszych usług. Dziękujemy również za miłe słowa i mamy nadzieję, że spotkamy się jeszcze w Versalce:)

Pozdrawiam

Re: obsługa..

I tu się zgodzić nie mogę ponieważ już 2gi raz byłam obsługiwana przez tą samą kelnerkę, której poziom obsługi pozostawiał wiele do życzenia, a z kelnerami akurat tego problemu nie ma. Na samo picie, które nie było wymyślnym koktajlem tylko zwykłą colą, czekałam chyba z pół godziny. W przeciwieństwie do stolika obok, który został przez tą panią obsłużony błyskawicznie, mimo że ludzie ci przyszli już po mnie. Niesamowity był również fakt, że zamówiłam jedno danie, a i tak pani nie była w stanie zapamiętać co zamówiłam i dostałam co innego. Może lepszym rozwiązaniem byłoby zapisywanie sobie zamówienia, bo nie przydarzyło się to tylko mi :). Dlatego właśnie jest mi dość przykro, gdyż chętnie odwiedziłabym to miejsce nie raz, ale nie zrobię tego, bo zachowanie obsługi potrafi skutecznie zepsuć posiłek.