Dobry klub z miłą obsługą (1) Nie mam pojęcia dlaczego osoby komentujące klub mają tyle do zarzucenia... bywalec versalki brutalnie potraktowany przez "ochronę" klubu ! (3) Po dokonaniu rezerwacji i wpłaceniu pieniędzy wybraliśmy w 8 osób na... Małgorzata blablabla - opinia (2) Manager z pewnością do profesjonalnych nie należy, skoro z łaski swojej nie... blablabla
REWELACJA (6) Pierwszy raz wybrałam się do Versalki i zachodzę w głowę dlaczego dopiero... Ola M. Ostatnia wizyta..... (1) Bywałam w tym klubie dość często ale moja noga więcej tam nie postanie.... xxx selekcja (2) pozostawia wiele do życzenia. Jak już zauważyłem w kilku poprzednich... Tymon Blond oszustka i piękni kawalerowie na bramce - nie polecam (1) We wrześniu 2011 poszedłem ostatni raz na imprezę do Versalki - lokalu który... Pep Porażka! (2) Pani wpuszczająca farbowana blond nie nadaje sie do tej pracy. Nieprzyjemna,... Kaśka niestety... (2) Pod klubem stoi chłopiec i rozdaje karteczki: do 23 wstep za free,... K. impreza w dniu 19.11 (3) dopiero dzis zajrzalam na strone klubu Versalka w poszukiwaniu wczorajszej... maua UWAGA (2) Witam przyszedłem do klubu za namowa znajomej, zawiodłem sie dosc sporo... Shaki27 Urocza barmanka (1) Witam, byłem w weekend w versalce wraz z przyjaciółmi i po raz kolejny... Łukasz zarozumiałe "selekcjonerki" (1) Jeśli chodzi o klub, to bardzo go lubię i jestem tam stałym gościem, a raczej... była klientka Parę słów odnośnie jazzowego koncertu (2) Koncert super, facet ma głos potężny, a po za tym fajnie publika reagowała.... lucky Było nieźle (2) Spoko miejsce, no może tłok troche za wielki, ale to środek sezonu, plus za... waldix69 pełen szacunek (2) z dużą dawką optymizmu patrzę w słabą przyszłość kończącego swoją kadencję... zenek skandal (2) To już jakaś masakra, w czasie sobotniej imprezy zabrakło lodu....a nie... Paulina Rewelacja!!!! (1) Ostatnio byłam z mężem na obiedzie w Versalce, tak pysznej i ciekawie podanej... Patrycja majka - opinia (1) Każdy ma swoj typ miejsc, do których chodzi, ale to jest zdecydowanie... majka fajna sobota (1) Długi weekend w Sopocie postanowiłam spędzić Klubowo i wpadając do Versalki... Anna