poprawcie obsługę (1) niestety też mam złe doświadczenia z Panią J i Panem K.... jakby byli z innej... Karol Grygier Żenada!!! (1) dogadanie się z menadżerami graniczy z cudem, byłam tam po raz kolejny... Marzena Bardzo miło i kulturalnie (1) Udany wieczór, miły klub. Obsługa bardzo kulturalna, zaczynając od ochrony i... Kinga
Demotywująca porterierka (1) Chcę zaznaczyć, iż w klubie Versalka mieliśmy wynajętą VIP loże, w której... Anonimus Super ! (1) Ja i znajomi jesteśmy bardzo zadowoleni ! Pyszne jedzenie i przystępne ceny !... Wiewiórka ciekawy klub (1) W klubie gościłem w zeszłą sobotę. Byłem w towarzystwie Żony,siostry i jej... Mirek Ogulnie (1) Bardzo fajny klub !! Polecam gorąco !! Ochrona bardzo kulturalna ( normalne... krzyś Polecam (1) Bardzo miła obsługa. Klimat rewelacyjny.Jedzenie wyśmienite, nie jadłam... Roxxi żenada (2) żenada, ruda pani selekcjonerka okłamuje klientów jeżeli chodzi o ceny, na... adms Nieźle (1) Lokal całkiem przyjemny. Obsługa kelnerska niezwykle miła i profesjonalna.... klient kasmikaze (4) Warto pamiętać, że 1 kamikaze to 4 kieliszki. Zamówiłem 3, a dostałem 12 i... Mikołaj Niestety- zawiodłam się...:( (2) Pracownicy klubu traktują klientów jak zło konieczne!W rozmowie telefonicznej... juliette kuchnia (1) zostaliśmy zabrani przez znajomych do Versalki na obiad, nie wiedziałem że w... Ryszard Monika - opinia (2) Witam, Ostatnio postanowiliśmy wybrać sie na kolację do "Versaliki".... Monika Drogo i wolno (1) Drogo i wolno sp_adam szczerze nie polecam (2) odwiedzilam to miejsce ze znajomymi w piatkowy wieczor. Ludzi była cala masa... niezadowolona bez kawy zepsuty wieczór (2) mimo rezerwacji czulismy się jak intruzi, kilkakrotnie przepytywani czy aby... Anna Kowalska muzyka na singlowej imprezie (1) Jestem na tak jeśli idzie o cały lokal,klimat i ludzi ale muzyka, którą... nevermind brawa dla kucharzy :) nowe menu (1) Byłem w Versalce kilkakrotnie ale po ostatniej wizycie wydawało mi sie ze... krystian i ewa całkiem całkiem (1) Miło i sympatycznie , lokal przestronny , obsługa ok , cenny w miarę - zawszę... M