Ogólnie duży + (1) Zupełnie się nie zgadzam z osobą, która skrytykowała Carpaccio; sama jadłam... agnes bardzo zadowolony (1) Jestem bardzo bardzo bardzo zadowolony ze swojej pierwszej i na pewno nie... martin 2-krotny klient (1) bylismy w sobote i naprawde bylo super, zabawa dla ludzi po 30-tce:) muzyka... klient versalki
Super pozytyw za wystrój i klimat! (1) Ciekawa alternatywa na sopockiej mapie "imprezowni". Bardzo podoba mi się... Wojtek masakra (1) A więc...byłam ostatnio w Versalce coś przekąsić i przeżyłam ogromne... Pamela zadowolona - opinia (1) Skoro obsługa jest do bani to kto robi te pyszne jedzonko i kolorowe drinki?... zadowolona Miejsce nowe i ciekawe... (1) Polecam! Klub/Restauracja inna niż wszystkie. Na parterze elegancko zjesz, na... Kamila z Gdyni Zosia - opinia (1) Wystrój Wersalki super ! ale niestety na tym się kończą pozytywy, koleżanka... Zosia POOOOLECAM !! (1) Jest to nowy klub i naprawde warty polecenia. Naglosnienie mają świetne, do... Kazam Jestem pod wrażeniem (1) Byłam na premierowej imprezie. Cóż mogę powiedzieć: dobra nuta i kulturalne... Irmina ... - opinia (1) Szkoda ze niema adresu e-mail na stronie ... Versalka rules (1) Jak Sopot to impreza a jak impreza to w Versalce!!! byłem i jestem pod... kahjo ocena lokalu (1) troszkę się nie zgadzam z przedmówcą...ceny są chyba najbardziej przystępne z... klient Całkiem udany start (2) Odwiedziłem lokal na otwarciu, zapowiada się nieźle. Towarzystwo mieszane :... Maciek