Porażka!!!!
Podpisuję się pod poprzednimi opiniami. "Salon" porażka!! Widać, że reklamuje się na wszystkich portalach zakupów grupowych, jest to ich sposób na wyciąganie od ludzi kasy. Nikt ze zwykłych klientów pewnie już tam nie wraca, więc naciągają nieświadomych ludzi na te kupony. Masówka: jak najwięcej sprzedać. Niestety ilość nie idzie w parze z jakością. Miałam pecha tam trafić z kuponem na liposukcję ultradźwiękową. Niestety zabieg wykonany byle jak, szybko bo już następna osoba czeka. Właściciel chamski, gdzieś ma klientów. Jedynym plusem była jedna z Pań, która była naprawdę miła. Niestety więcej plusów nie znalazłam. Wydawało mi się kiedyś, że zakupy grupowe są po to, żeby zachęcić klienta do wizyty, a następnie poprzez jej profesjonalne wykonanie zatrzymać go, ale chyba byłam naiwna wierząc w takie rzeczy. Tak, czy inaczej ja już tam nigdy więcej nie wrócę i każdemu radzę to samo. Szkoda czasu i pieniędzy. Do obsługi salonu: jeżeli macie zamiar odpowiadać w taki sam chamski sposób jak w poprzednich wątkach, odpuście sobie. To naprawdę świadczy tylko o was....