wina właściciela nie pracowników (4) Salon faktycznie wieje komuną. Wystrój, sprzęt, kosmetyki, których się tam... GP SALON PORAŻKA (8) Dołączam się do poprzednich opinie. Dodam że lakier z paznokci schodzi po... Justyna Porażka!!!! (2) Podpisuję się pod poprzednimi opiniami. "Salon" porażka!! Widać, że reklamuje... niezadowolona
NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!! (2) Skorzystałam z usług studia extravagance a raczej studia nędzy i... Angelika78 Extravagance (1) masakra, z gabinetem niema to nic wspólnego nie mówiąc już o salonie. Fryzjer... maziwa73 farbowanie+strzyzenie, z grupera (1) A ja wczoraj bylam wlasnie z grupera, na farbowaniu i strzyzeniu i jestem... ruda BARDZO POLECAM!!! (3) SUPER WYSTROJ, SYMPATYCZNA OBSLUGA, PRZYSTEPNE CENY I USLUGI REALIZOWANE NA... MARTA nie polecam (2) salon kiepskiej jakości, zimno, brudno... Chłopiec, który jest fryzjerem... klient Tragedia! (2) Ta działalność nie powinna się nazywać mianem Studia! Lekceważenie klienta,... niezadowolona Zadowolona - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usługb fryzjerskich. Wszystkim serdecznie polecam:) Zadowolona