Porażka!

Jestem porażona brakiem profesjonalizmu tej firmy. W związku z tym, że złożyłam wypowiedzenie świadczenia usług, zaczęli wydzwaniać do mnie prawie codziennie. Za którymś razem odebrałam telefon i przystałam na nową ofertę (i to był największy bład!).Pracownik infolinii umówił technika w celu założenia nowego sprzętu na dzień 13.12.2014 godz. 12:00.Dzień wcześniej nawet otrzymałam smsa przypominającego o wizycie. Niestety 13.12.2014 nikt nie raczył się pojawić, czekałam od 12:00 do 14:30, straciłam 2,5h !!! Mało tego, do chwili obecnej nikt nie zadał sobie trudu by wyjaśnić zaistniała sytuację! 16.12.13 napisałam skargę mailowo (nie zamierzałam tracić czasu i pieniedzy na infolinię),otrzymałam automatyczna odpowiedź że w ciagu 2 dni ktoś skontaktuje się ze mna. Jak można sie domyslić do dzisiaj nic takiego nie miało miejsca! Ta firma to dno, nigdy nikomu nie polecę!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuacje. W przypadku podtrzymania Pani decyzji odnośnie rozwiązania umowy Pani rachunki zostaną zamknięte z dniem 01.01.2015 roku. W takim przypadku prosimy o zwrot posiadanych urządzeń do Lokalnej Placówki mieszczącej się na ulicy Kruczkowskiego 25 w Gdańsku. Jeśli jednak wyraża Pani chęć dalszej współpracy prosimy o podanie aktualnego numeru telefonu w aktualnie prowadzonej korespondencji na adres gdanskpomoc@vectra.pl - nasz Pracownik skontaktuje się z Panią celem przedstawienia szczegółów oferty. Jeszcze raz serdecznie przepraszamy za zaistniałą sytuację i oczekujemy na Pani decyzję w przedmiotowej sprawie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12

Re: Odpowiedź obiektu

To jeszcze nic! Moja babcia mieszka w Suwalkach, tam to dopiero jest obsluga....... A kiedy wieje silniejszy wiatr lub jest burza- NIE MA telewizji w ogole. Juz pomijam fakt ze babcia ma jakis smieszny dekoder Motoroli, ktory zanim sie wlaczy musi sie nagrzac jakies 10 minut......
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Porażka!

potwieerdzam dno
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

to nie dno to syf ludzie nie podpisujcie umow z vectra
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ciekawe dlaczego zarówno Basia, jak i Ania, a także parę innych negatywnych wpisów są z tego samego IP? Vectra znów komuś dopiekła czy ludek się chce dowartościować :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

Ludzie nie lubią, jak się im mówi prawdę, dlatego minusowanie mnie dobitnie świadczy o tym, że mam rację :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Poza tym jesteś przystojny, inteligentny, wręcz wyjątkowy nie doceniany przez innych. Nad wyraz normalny, znający życie, traktujący otoczenie z powagą. Dziękujemy że jesteś na tym forum i masz czas coś tu napisać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Doceniam niesamowity talent psychologiczny oraz mnogą osobowość, bowiem dzięki takim ludziom forum "żyje" i zawsze znajdzie się "ktoś", co napisze coś "błyskotliwego". Ja również dziękuję, że mogę czasami oderwać się od swoich obowiązków, aby coś tu napisać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1