Porażka

Kupiłem groupon do tej myjni i jak najbardziej nikomu tego nie polecam. Co prawda zapłaciłem tylko 70zl ale na miejscu okazało się że muszę dodatkowo dopłacić za usuwanie sierści z siedzeń. Wszystko byłoby ok gdyby nie to że na siedzeniach włosy można by bez problemu policzyć na palcach dwóch rąk. Jeśli chodzi o jakośc wykonania usług to kompletna porażka. Kupiłem pakiet czyszczenia całego wnętrza oprócz prania foteli. Kiedy odebrałem samochód, cały kokpit się kleił i był niedoczyszczony. Oprócz tego wszystkie szyby brudne i to nawet bardziej niż przed oddaniem samochodu do czyszczenia. Oczywiście pakiet zawierał mycie wszystkich szyb od środka. Co do obsługi, nie mam nic do zarzucenia. Może niezbyt miła, ale ma na celu wyczyścić samochód, a nie zabawiać klienta. Stanowczo odradzam wizyt w tym miejscu, nie ma sensu wyrzucać pieniędzy w błoto
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Panie Patryku proszę nie pisać takich bzdur . Korzystałem z tej myjni wielokrotnie i zawsze byłem zadowolony , chłopaki czynią cuda. chyba pan reprezentuje jakąś konkurencję . Proszę odrobinę uczciwości , jeżeli chcecie walczyć z tą myjnią to róbcie to uczciwie a nie wpisując takich niedorzeczności.Nigdy nie pisałem żądnych pochwalnych tekstów ale ten pański krzywdzący wpis sprowokował mnie do napisania tych kilka słów . Polecam tę myjnie jak najbardziej , zresztą sprawdźcie to sami .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1