Myjnia w Oliwie (1) Czy macie jakieś wolne terminy na nakładanie twardego wosku . Mam ciemny... Zbigniew Myjnia (1) Bardzo fajna myjnia i nie daleko mojego adresu . Super chłopaki pełna... Wiesław Super Myjnia - polecam (2) Myłam i prałam auto (czyli ful serwis) dokładnie 14.08. Jestem super... MARIA
... (2) Oferta groupon 139zł czyli m.in. pranie foteli, boczków plus dopłacałam za... Hanna Polecam takie spa dla samochodu! (1) Skorzystałem z usług myjni parowej i woskowania. Jestem bardzo zadowolony z... Mariusz brak profesjonalizmu (2) Usluga wykonana w ramach kuponu z groupona za 140 Pln o wartosci 270 Pln.... Bogdan Niestety poraKa (3) Niestety ja na myjni się zawiodłam. Fakt oferta z Groupona ale to chyba nie... Renata Pranie Multipli (2) Bardzo dobra myjnia , mają fajne środki chemiczne, nie śmierdzą . Po... Jarek Polecam :-) (1) Skorzystałem z oferty mycia nadwozia oraz prania wnętrza auta - usługa... Maks Bardzo dobra obsługa (2) Zleciłem firmie przygotowanie auta pod sprzedaż. Bardzo polecam, miła i... Jacek Dziękuję bardzo !! (1) Na wstępie chciałam powiedzieć, że nie lubię miejsc typu myjnie, zakłady... Janeta Porażka (2) Kupiłem groupon do tej myjni i jak najbardziej nikomu tego nie polecam. Co... Patryk Super myjnia (1) Dzisiaj (24.04.17) skorzystałam z mycia samochodu w Sky Park i jestem bardzo... Magda