Re: Poród Swissmed 2
poza tym co chciałabym zauważyć to to, że takie osoby jak aleksandra z pewnością sa bardzo szczęśliwe, że miały tyle szczęścia przy swoim porodzie w państwowym szpitalu - gratuluję, ale de facto to jest forum o swissmedzie, dla tych które tam rodziły lub mają zamiar, więc myślę, że wtrącanie swoich 3 groszy tam gdzie nikogo to nie interesuje nie ma sensu;
dziewczyny szukałam w necie czemu jest taki reżim z jedzeniem i piciem - przed cc trezba byc kompletnie na czczo, bo zawartość żołądka może się cofnąć i można się zadusić, zwłaszcza, że leży się potem plackiem, ale za cholerę nie mogłam znaleźć żadnej informacji jak to jest po operacji? dlaczego zabraniają pić? to mnie przeraża, bo nie wytrzymam tak długo bez picia, teraz wstaję 3-4 razy w nocy i butelka 1,5 litrowa nie moja;)
pozdrawiam Was cieplusio
już niedługo będę mogła Wam zdać świeże relacje
Naciao, gratuluję maleństwa, poza tym bardzo mi przykro, że tyle wycierpiałaś; nie wiem czemu tak Cię potraktowali, nie powinni, z tego co czytałam, nigdy nie czekają tak długo, chyba, że trafiłas właśnie na anty-cc-owca;)
tym bardziej pozdrawiam
uściski i buziaki
0
0