Re: Poród Swissmed
Asiu, ja tam rodziłam 15 maja. Polecam. Niezależnie czy SN czy CC, cena jest taka sama. Drugie dziecko tylko tam! Udało się odłożyć pieniądze i wiem że były one dobrze zainwestowane. Czemu zainwestowane? Bo ani córka ani ja nie wyniosłyśmy gronkowca czy innego świństwa, byłyśmy otoczone dobrą opieką, ja mogłam wypocząć (tzn. oddać dziecko na noc na oddział noworodkowy - po CC to ważna sprawa, jak się nie można ruszyć), więc trafiłam do domu zadowolona i na pewno bardziej wypoczęta niż po porodzie w innym szpitalu. I mąż był traktowany jak człowiek.
Przede wszystkim masz ogromny komfort, poród odbywa się z poszanowaniem godności, a pobyt w szpitalu przypomina pobyt w hotelu ;-) Przynoszą całkiem dobre jedzenie pod nos, masz własną łazienkę, TV, internet etc. Znieczulenie oczywiście jest dostępne i są to środki najwyższej jakości. Bez problemu dostaniesz leki przeciwbólowe po porodzie i jeśli trzeba mleczko dla dziecka też. Za nic się nie dopłaca. Partner czy osoba towarzysząca może być ciągle przy Tobie (przed, w trakcie i po porodzie). W trakcie porodu i pobytu w szpitalu jest zachowana prywatność i intymność kobiety i jej rodziny (pokoje maksymalnie 2-osobowe, ale z reguły pacjentka leży sama). Odwiedziny nie są limitowane czasowo. Personel jest na każde zawołanie, zawsze z uśmiechem i konkretną pomocą.
W razie pytań pisz na maila z profilu.
0
0